روسیه بندر طرطوس سوریه را به مدت 49 سال اجاره می‌کند

شنبه 31 فروردين 1398
23:17
روسیه بندر طرطوس سوریه را به مدت 49 سال اجاره می‌کند
یک مقام ارشد روسی خبر داد که بندر طرطوس سوریه برای مدت 49 سال به مسکو اجاره داده خواهد شد.

العالم _ سوریه

«یوری بوریسوف» معاون رئیس جمهور روسیه روز شنبه خبر داد که بندر طرطوس سوریه طی چند هفته آینده برای مدت 49 سال به روسیه اجاره داده می‌شود.

این مقام روسی که در جمع خبرنگاران و پس از دیدار با «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه حرف می‌زد، افزود که این بندر برای مقاصد اقتصادی و لجستیکی استفاده خواهد شد.

این مقام روسی ابراز امیدواری کرد که این اقدام به پویایی مثبتی در تجارت دوجانبه منجر شود و مزایایی بر ای اقتصاد سوریه به همراه داشته باشد.

بوریسوف که ریاست کمیته بین دولتی روسیه و سوریه را نیز بر عهده دارد در حال حاضر در سفری رسمی در دمشق به سر می‌برد.

اجاره بندر طرطوس سوریه به روسیه تنها پروژه مشترک میان دو کشور نیست. در نوامبر گذشته نیز «عماد صابونی» رئیس کمیته همکاری بین‌المللی و برنامه ریزی سوریه به رسانه‌های داخلی گفت که شرکت‌های روسی در حال برنامه ریزی ساخت فرودگاهی در شهر ساحلی طرطوس سوریه و سایت تولید واکسن در چارچوب توافقنامه‌های همکاری هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم