تمرکز عجیب مأموران جهانی مبارزه با دوپینگ روی حدادی

شنبه 31 فروردين 1398
23:29
تمرکز عجیب مأموران جهانی مبارزه با دوپینگ روی حدادی ملی‌پوش پرتاب دیسک کشورمان از زمان حضورش در قطر دو بار تست دوپینگ داده است.

العالم ـ ایران ـ ورزشی

رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی آسیا در حالی از فردا (یکشنبه) به میزبانی قطر برگزار می‌شود که احسان حدادی ملی‌پوش پرتاب دیسک کشورمان امید اول کسب مدال طلا در این ماده است.

حدادی عصر دیروز و به محض ورود به شهر دوحه با ماموران آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ مواجه شد و این ماموران از وی نمونه‌گیری کردند.

به گزارش تسنیم، در فاصله 24 ساعت از این اتفاق، ماموران نادو بازهم اقدام به گرفتن تست دوپینگ از حدادی کردند.

دو نمونه‌گیری اخیر از حدادی در حالی بوده است که این ورزشکار هفته گذشته و در زمان پایان اردوی حدادی در آمریکا، از او در آنجا تست دوپینگ گرفته بودند. البته حدادی در آذر و اسفند 96 هم دو بار دیگر تست دوپینگ داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا