ادامه نشست تعیین تکلیف انتخابات استانبول

سه شنبه 3 ارديبهشت 1398
09:39
ادامه نشست تعیین تکلیف انتخابات استانبول
نشست دیروز نهاد عالی انتخابات در مورد تخلفات انتخاباتی در حوزه انتخابیه استان استانبول به فرجام نرسید.

العالم _ ترکیه

با آن که اکرم امام اوغلو نامزد ائتلاف مخالف اردوغان به عنوان شهردار استانبول اعتبارنامه خود را کسب کرده و به شکل رسمی فعالیت خود را آغاز کرده، اما حزب حاکم هنوز هم معتقد است که باید انتخابات در استان استانبول ابطال شده و مجدداً برگزار شود.

به همین مناسبت دیروز٬ نشست نهاد عالی انتخابات در مورد تخلفات گسترده در حوزه انتخابیه استان استانبول برگزار شد، اما به فرجام نرسید.

در این نشست حزب حرکت ملی و حزب عدالت و توسعه به مدت دو ساعت اعتراضات خود را بیان کردند و نمایندگان حزب جمهوری خلق و حزب دموکراتیک خلق‌ها نیز نظرات خود را بیان کردند، اما رئیس نهاد عالی نتوانست در مورد تخلفات به جمع‌بندی نهایی برسد.

به همین دلیل قرار است ظهر امروز هم نشست ادامه پیدا کند و به احتمال قوی نهاد عالی انتخابات امروز نظر قطعی خود را در مورد انتخابات استانبول اعلام خواهد کرد.

حزب عدالت و توسعه امیدوار است با توجه به اسنادی که در مورد تخلفات ارائه داده٬ انتخابات در کلانشهر استانبول ابطال شود.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است