در دیدار ظریف با همتای ونزوئلایی مطرح شد

تداوم اقدامات دیپلماتیک ونزوئلا برای مقابله با هجمه ناجوانمردانه آمریکا

پنج‌شنبه 5 ارديبهشت 1398
10:37
تداوم اقدامات دیپلماتیک ونزوئلا برای مقابله با هجمه ناجوانمردانه آمریکا وزیر امور خارجه ایران در دیدار با وزیر خارجه ونزوئلا با اشاره به تلاش های ایران برای گسترش روابط اقتصادی با ونزوئلا، بر تداوم حمایت ایران از این کشور تاکید کرد.

العالم- ایران/ سیاسی

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه که به منظور شرکت و سخنرانی در نشست "روز بین‌المللی چندجانبه گرایی و دیپلماسی برای صلح" در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، به نیویورک سفر کرده است با وزیر امور خارجه ونزوئلا دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه در این دیدار با اشاره به تلاش های ایران برای گسترش روابط اقتصادی با ونزوئلا، بر تداوم حمایت ایران از این کشور و عدم دخالت خارجی در امور داخلی ونزوئلا، لزوم رعایت حقوق بین الملل و همکاری و هماهنگی ایران با دیگر کشورهایی که مخالف یکجانبه گرایی در نظام بین الملل هستند، تاکید کرد.

وزیر امور خارجه ونزوئلا نیز ضمن قدردانی از مساعدت ها و پشتیبانی های ایران از ونزوئلا و اهمیت تداوم رایزنی ها بین دو کشو، به اقدامات دیپلماتیک گسترده ونزوئلا برای مقابله با هجمه ناجوانمردانه برخی کشورها به رهبری آمریکا برای دخالت دردآور در امور داخلی این کشور اشاره و بر ثبات کشور و کنترل کامل دولت بر اوضاع، مخالفت عموم مردم ونزوئلا با دخالت های آمریکا و بالاگرفتن حمایت های مردم از دولت قانونی این کشور، سرسپردگی مخالفان این کشور به آمریکا و اجازه نداشتن آنها برای مذاکره، تاکید کرد.

0% ...

آخرین اخبار

۱۲ کشور هرگونه حمله و تهدید علیه تأسیسات هسته‌ ای را محکوم کردند


۱۲۴ حمله سعودی به یمن در ۲۴ ساعت گذشته


۴ کشور اسلامی: اشغالگری “اسرائیل” علت ناامنی منطقه است


حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد