واکنش فعالان اماراتی به ایجاد وزارت خانه "فرصت ها": به جای این کارها وزارت خانه" آزادی بیان" ایجاد کنید!

جمعه 6 ارديبهشت 1398
12:41
واکنش فعالان اماراتی به ایجاد وزارت خانه امارات متحده عربی یک وزارت خانه جدید راه‌اندازی می‌کند که وزارت فرصت‌ها نام خواهد داشت. روز سه‌شنبه شیخ محمد بن رشید آل مکتوم نخست وزیر امارات و حاکم دبی با بیان این مطلب اظهار داشت که قرار نیست این وزارتخانه وزیری داشته باشد و مسئولیت آن با کل اعضای کابینه خواهد بود.

العالم-جهان اسلام

طبق اظهارات حاکم دبی این وزارت خانه با شعار و ادعای: "در واژگان ما چیزی به نام غیرممکن وجود ندارد." ایجاد می شود.

اعلام این خبر واکنش گسترده ای را در میان فعالان و کاربران شبکه های اجتماعی خصوصا در میان فعالان اماراتی داشته است.

فعالان شبکه های اجتماعی بویژه در توئیتر با انتشار توئیت هایی در این خصوص از مسئولان اماراتی خواستند که به جای این اقدامات که به نوعی فریب شهروندان محسوب می شود، وزارتخانه ای با عنوان "آزادی بیان" ایجاد کنند.

این فعالان از حاکمان دبی خواستند که به مداخله در امور داخلی کشورهای عربی، جنگ علیه یمن، حمایت از کودتاها در کشورهای مختلف پایان داده و خواستار توقف دستگیری ها در یمن و تعطیلی زندان های سیاسی مخفیانه شدند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار بلالی: در صورت تجاوز جدید، هر کشوری که به آمریکا کمک کند، هدف مشروع ایران خواهد بود/ آمریکا در هیچ نقطه‌ای در منطقه در امان نیست


پزشکیان: نظارت بر نحوه مصرف و توزیع انرژی با جدیت دنبال شود


ونس: جنگ با ایران از عوامل اصلی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات بود


خشم رای دهندگان آمریکایی از سیاست های خارجی ترامپ و افزایش قیمت ها


چک پنج هزار دلاری ترامپ برگشت خورد!


سردار طلایی‌نیک: ایستادگی ملت ایران الهام‌بخش ملت‌های آزاده است


رای تاریخی شورای شهر بیرمنگام به تحریم سرمایه‌گذاری در «اسرائیل»


تشدید اقدامات امنیتی عراق در مرز با سوریه، اردن و عربستان


کنایه سفارت ایران در انگلیس به ترامپ پس از شکست انتخاباتی: کتاب «تاریخ بی‌خردی» را بخوان


سیلی محکم مردم آمریکا به ترامپیسم+ فیلم