در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی؛

بررسی شیوه‌های تداوم تولید و صادرات نفت و ابزارهای گوناگون تأمین مالی و کاهش ریسک

شنبه 7 ارديبهشت 1398
17:31
بررسی شیوه‌های تداوم تولید و صادرات نفت و ابزارهای گوناگون تأمین مالی و کاهش ریسک سی و یکمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی روز شنبه به ریاست رئیس جمهور و با حضور رؤسای قوه مقننه و قضائیه و دیگر اعضاء تشکیل شد.

العالم _ ایران / سیاسی

در این جلسه، به دنبال ارایه گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت در مورد اقدامات کارگروه‌های استانی و ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید، پیشنهادهای مشترک وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت کشور، در جهت رونق تولید و رفع مشکلات بنگاه‌های صنعتی و تجاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت و برخی از بندهای آن به تصویب رسید.

براساس این مصوبه، به منظور تقویت بنیه مالی بنگاه‌هایی که طرح احیاء و ساماندهی مالی آنها به تأیید کارگروه استانی و ستاد ملی تسهیل رسیده باشد و توان پرداخت یکباره مالیات متعلقه را نداشته باشند، این بنگاه‌ها می‌توانند از امکان تقسیط 5 ساله توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان مالیاتی برخوردار شوند.

همچنین پیشنهاد تقویت سرمایه صندوق ضمانت صادرات، به منظور حمایت از توسعه صادرات کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وزارت نفت نیز، گزارشی از صادرات نفت کشور ارایه نمود و شورای عالی، شیوه‌های تداوم تولید و صادرات نفت و ابزارهای گوناگون تأمین مالی و کاهش ریسک را بررسی نمود.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود