تصاویر.. تجمع طرفداران صدر مقابل کنسولگری بحرین در نجف اشرف

يکشنبه 8 ارديبهشت 1398
01:07
تصاویر.. تجمع طرفداران صدر مقابل کنسولگری بحرین در نجف اشرف گروهی از طرفداران سید مقتدا صدر رهبر جریان صدر از ساعتی پیش (شامگاه شنبه) در برابر کنسولگری بحرین در نجف اشرف تجمع اعتراض آمیز برگزار کردند.

العالم - عراق

در پی توییت گستاخانه وزیر امور خارجه بحرین درباره اظهارات اخیر سید مقتدا صدر و بکار بردن توصیفاتی چون احمق، گروهی از طرفداران رهبر جریان صدر در برابر کنسولگری این کشور در نجف تجمع کرده و اعلام کردند عصر یکشنبه نیز در برابر سفارت بحرین در بغداد پایتخت عراق تجمع اعتراض آمیز برگزار می کنند.

متقدا صدر روز شنبه در پیام مفصلی در تحلیل اوضاع عراق و منطقه از جمله خواستار کناره گیری سران بحرین برای حل بحران سیاسی در این کشور شده بود.

وی همچنین پیشنهاداتی درخصوص جلوگیری از آنچه درگیری ایران و آمریکا از یکسو و ایران و عربستان از سوی دیگر و دور نگهداشتن عراق از تعبات آن نامیده بود، ارائه کرده بود.

مقتدا صدر شامگاه شنبه از طرفداران خود خواسته بود که اگر می‌خواهند در مقابل کنسولگری بحرین تجمع کنند، به آن "شاخه های گل" اهدا نمایند.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد