سیاستمدار لبنانی درباره تحریم نفتی: امارات مدیون ایران است

يکشنبه 8 ارديبهشت 1398
14:56
سیاستمدار لبنانی درباره تحریم نفتی: امارات مدیون ایران است
عضو دفتر سیاسی جریان «المرده» لبنان با اشاره به حضور امارات در تحریم نفتی ایران اعلام کرد، ایران در زمان حمله صدام از امارات عربی متحده حمایت کرد و ابوظبی مدیون تهران است.

العالم - لبنان

«ویرا یِمین» (Vera Yammine) سیاستمدار لبنانی می‌گوید ایران می‌تواند از مسیرهای غیررسمی براحتی نفت خود را بفروشد.

عضو دفتر سیاسی جریان «المرده» لبنان گفت، «مسیرهای فرعی» بسیاری وجود دارد که این امکان را به ایران می‌دهد تا از «گذرگاه‌های غیررسمی» برای صادرات نفت خود استفاده کند.

بر اساس گزارش وبگاه «النشره» لبنان، خانم یمین ادامه داد: «از زمان جنگ رئیس‌جمهور پیشین عراق "صدام" امارات عربی متحده شهری برای ایران بود (زیرا) ایران بود که از امارات در آن زمان حمایت کرد».

وی سپس تصریح کرد: «پانزده کشور همسایه ایران هستند که بیشتر آنان خود را ملزم کرده‌اند تا روابطی خوب با ایران داشته باشند؛ حتی کشورهای (حاشیه) خلیج (فارس) نیز با ایران روابط نزدیکی دارند و آمریکایی‌ها دیگر امکان مقابله با صحنه جدید دیگر ندارند».

ویرا یمین ادامه داد: «ترامپ می‌خواهد چین در محورش باشد اما (چین) هرگز وارد این محور نخواهد شد. امروز آمریکایی‌ها به سوی آمریکای لاتین رفته‌اند و با ونزوئلا برخورد کرده‌اند. چشم آمریکایی‌ها به نفت در هر مکانی است اما با بازگشت روسیه به "نقشه تصمیم‌گیری" تمام امور تفاوت کرده است».

این عضو جریان المرده در پایان گفت، به نظر می‌رسد دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا تمایل دارد تمام دستاوردها را به نام خودش بنویسد.

«تیار المردة»، حزبی مسیحی به ریاست «سلیمان فرنجیه» در لبنان است و روابط خوبی با حزب الله دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم