معاون وزیر دادگستری آمریکا استعفا کرد

سه شنبه 10 ارديبهشت 1398
02:20
معاون وزیر دادگستری آمریکا استعفا کرد معاون وزیر دادگستری آمریکا نامه استعفای خودش را به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور این کشور تقدیم کرد.

العالم-آمریکا

«راد روزنشتاین» معاون وزیر دادگستری آمریکا نامه استعفای خودش را به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور این کشور تقدیم کرد.

طبق گزارش رسانه‌های آمریکا استعفای این مقام با توجه به اخراج «جف سشنز»، وزیر دادگستری سابق آمریکا توسط دونالد ترامپ قابل انتظار بود.

ترامپ آبان‌ماه سال گذشته پس از دو سال کشمکش با «جف سشنز»، وزیر دادگستری سابق آمریکا و مسئول بررسی دخالت ادعایی روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶، او را از کار برکنار کرد.

چند ماه بعد از این برکناری، مجلس سنای آمریکا در بهمن‌ماه صلاحیت «ویلیام بار» را برای انتصاب به سمت وزیر دادگستری جدید آمریکا تأیید کرد.

کناره‌گیری روزنشتاین که از حدود ۱۱ روز دیگر اجرایی خواهد شد جدیدترین مورد از استعفاها و اخراج‌هایی است که به امری معمول در دولت دونالد ترامپ تبدیل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

غزه زیر آتش؛ تشدید حملات رژیم صهیونیستی قربانیان بیشتری می‌گیرد+فیلم


خیز بلند برای تجارت ۱۰ میلیاردی با سفر وزیر صمت به پاکستان


جلوه‌های وحدت در مسیر اربعین تا واکنش‌ها به مهم‌ترین رویدادهای جهان عرب و اسلام


خط و نشان دبیرکل اتحادیه عرب برای رژیم صهیونیستی؛ جنایت در غزه بی‌پاسخ نمی‌ماند


مذاکرات رم در سایه تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی؛ لبنان همچنان بدون دستاورد + ویدئو


از تهدید تا عقب‌نشینی؛ سردرگمی رژیم صهیونیستی در مواجهه با موضع ترامپ +فیلم


تأکید نخست‌وزیر لبنان بر لزوم عقب‌نشینی کامل رژیم صهیونیستی از این کشور


رویترز: خودداری کشتی‌های عربستانی از تردد در خلیج عدن


از مشارکت مردمی تا تکریم فرهنگ میزبانی؛ گسترش مواکب شناسنامه‌دار در مسیر اربعین


وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد