خبر فوری:

فرمانده کل ارتش: یگان‌ها خود را به سطح استراتژی شب‌حمله‌ای برسانند/ تهدیدات جدی است

چهارشنبه 11 ارديبهشت 1398
17:54
فرمانده کل ارتش: یگان‌ها خود را به سطح استراتژی شب‌حمله‌ای برسانند/ تهدیدات جدی است فرمانده کل ارتش گفت: تهدیدات امروز جدی است.امروز باید بازی جنگ را به صورت دائمی تمرین کنیم و از نظر فکری و آمادگی‌های داخل یگانی، خود را به سطح استراتژی شب‌حمله‌ای برسانیم.

العالم - ایران سیاسی

امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در گردهمایی فرماندهان یگان عمده و مستقل نزاجا که در ستاد فرماندهی این نیرو برگزار شد با تشکر از زحمات نیروی زمینی ارتش در امداد سانی به سیل زدگان گفت: رشادت و اقدامات شما در خدمت رسانی به مردم عزیزمان در استان های درگیر سیل موجب دریافت مدال های افتخار آمیز از سوی مقام معظم رهبری شد.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب ارتش را به عنوان یک الگو در امداد رسانی به مردم معرفی کردند و فرمودند ارتش در خدمت رسانی به مردم مصداق شعار ارتش فدای ملت است و ارتش نمایشگاهی از ارزش های اسلامی است. رضایت ایشان از اقدامات ارتش موجب افتخار و سرافرازی ماست. یگان های مختلف ارتش در سیل اخیر مجاهدت و ایثار بسیاری داشتند و از دل این بحران سربلند بیرون آمدند. باید قدر دان این عزتی که خداوند متعال به شما داده باشیم.

وی در ادامه با اشاره به پیشرفت‌های ارتش گفت: در چهل سال گذشته هیچ گاه ارتش در جایگاه و منزلت امروز در نگاه و بیان فرماندهی معظم کل قوا و در بین مردم نبوده است.

سرلشکر موسوی: تهدیدات امروز جدی است؛ البته این تهدیدات در مرحله نخست، زمینی نخواهد بود؛ اما نیروی زمینی باید آمادگی خود را حفظ کند و ارتقا ببخشد. امروز باید بازی جنگ را به صورت دائمی تمرین کنیم و از نظر فکری و آمادگی‌های داخل یگانی، خود را به سطح استراتژی شب‌حمله‌ای برسانیم.

فرمانده کل ارتش گفت: امروز نیروی انسانی از مهمترین عوامل پیروزی در عرصه نبرد محسوب می‌شود و توجه به عامل نیروی انسانی در سطوح مختلف باعث پیشرفت نیروهای مسلح است.

خبرآنلاین

0% ...

آخرین اخبار

تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد