فرمانده کل ارتش: یگان‌ها خود را به سطح استراتژی شب‌حمله‌ای برسانند/ تهدیدات جدی است

چهارشنبه 11 ارديبهشت 1398
17:54
فرمانده کل ارتش: یگان‌ها خود را به سطح استراتژی شب‌حمله‌ای برسانند/ تهدیدات جدی است فرمانده کل ارتش گفت: تهدیدات امروز جدی است.امروز باید بازی جنگ را به صورت دائمی تمرین کنیم و از نظر فکری و آمادگی‌های داخل یگانی، خود را به سطح استراتژی شب‌حمله‌ای برسانیم.

العالم - ایران سیاسی

امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در گردهمایی فرماندهان یگان عمده و مستقل نزاجا که در ستاد فرماندهی این نیرو برگزار شد با تشکر از زحمات نیروی زمینی ارتش در امداد سانی به سیل زدگان گفت: رشادت و اقدامات شما در خدمت رسانی به مردم عزیزمان در استان های درگیر سیل موجب دریافت مدال های افتخار آمیز از سوی مقام معظم رهبری شد.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب ارتش را به عنوان یک الگو در امداد رسانی به مردم معرفی کردند و فرمودند ارتش در خدمت رسانی به مردم مصداق شعار ارتش فدای ملت است و ارتش نمایشگاهی از ارزش های اسلامی است. رضایت ایشان از اقدامات ارتش موجب افتخار و سرافرازی ماست. یگان های مختلف ارتش در سیل اخیر مجاهدت و ایثار بسیاری داشتند و از دل این بحران سربلند بیرون آمدند. باید قدر دان این عزتی که خداوند متعال به شما داده باشیم.

وی در ادامه با اشاره به پیشرفت‌های ارتش گفت: در چهل سال گذشته هیچ گاه ارتش در جایگاه و منزلت امروز در نگاه و بیان فرماندهی معظم کل قوا و در بین مردم نبوده است.

سرلشکر موسوی: تهدیدات امروز جدی است؛ البته این تهدیدات در مرحله نخست، زمینی نخواهد بود؛ اما نیروی زمینی باید آمادگی خود را حفظ کند و ارتقا ببخشد. امروز باید بازی جنگ را به صورت دائمی تمرین کنیم و از نظر فکری و آمادگی‌های داخل یگانی، خود را به سطح استراتژی شب‌حمله‌ای برسانیم.

فرمانده کل ارتش گفت: امروز نیروی انسانی از مهمترین عوامل پیروزی در عرصه نبرد محسوب می‌شود و توجه به عامل نیروی انسانی در سطوح مختلف باعث پیشرفت نیروهای مسلح است.

خبرآنلاین

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا