دولت اردن حاضر به تروریستی خواندن «اخوان‌المسلمین» نشد

چهارشنبه 11 ارديبهشت 1398
20:46
دولت اردن حاضر به تروریستی خواندن «اخوان‌المسلمین» نشد دولت اردن اعلام کرد که گروه اخوان‌المسلمین را جزء گروه‌های سیاسی فعال در این کشور می‌داند و حاضر به تروریستی خواندن آن نیست.

العالم - اردن

پس از انتشار برخی گزارش‌ها مبنی بر تصمیم دونالد ترامپ برای تروریستی خواندن گروه «اخوان‌المسلمین» دولت اردن اعلام کرد که این کشور «شرایط خاص خود را دارد» و حاضر نیست اخوان‌المسلمین را در لیست سیاه قرار دهد.

«محمد المؤمنی» سخنگوی دولت اردن در گفت‌و‌گو با روزنامه الغد این کشور گفت که اردن شرایط متفاوتی با مصر و عربستان سعودی و امارات دارد و در همین حال رایزنی‌هایی نیز میان اردن با کشورهای یاد شده در خصوص اخوان‌المسلمین جریان دارد. او در ادامه تأکید کرد که این کشور قوانین مخصوص به خود را در تعامل با تمامی گروههای سیاسی دارد.

سخن این مقام اردنی در حالی است که برخی منابع به روزنامه العرب گفته‌اند که مصر به علت نوع رفتار اردن با اخوان‌المسلمین از این کشور عصبانی است.

اما از سوی دیگر «معاذ الخوالد» سخنگوی جنبش اخوان‌المسلمین اردن در گفت‌و‌گو با پایگاه خبری عمون، روابط میان این گروه با حکومت اردن را رو به توسعه دانست و از «عبدالله دوم» بابت عدم تروریستی خواندن اخوان‌المسلمین تقدیر کرد.

او گفت: «از زمان تأسیس اخوان‌المسلمین در ۷۰ سال پیش روابط دو طرف به رغم اختلافات هیچ زمانی در شرایط فوق‌العاده نبوده و مشی اخوان‌المسلمین نیز بر دموکراسی و تعامل صلح‌آمیز با دولت تأکید دارد.»

شب گذشته نیز «عمر چلیک»، سخنگوی حزب عدالت و توسعه ترکیه با رد تصمیم ترامپ، گفت که قرار گرفتن نام گروه اخوان در فهرست سازمان‌های تروریستی به تلاش‌ها برای ترویج دموکراسی در منطقه خاورمیانه (غرب آسیا) لطمه خواهد زد و به نفع گروه‌هایی مانند داعش ختم خواهد شد.

مقام‌های مطلع آمریکایی روز سه‌شنبه به روزنامه نیویورک‌تایمز خبر دادند که دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا درصدد افزودن نام گروه «اخوان‌المسلمین» به لیست سازمان‌های تروریستی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا