وزیر دفاع انگلیس برکنار شد

چهارشنبه 11 ارديبهشت 1398
22:08
وزیر دفاع انگلیس برکنار شد نخست‌وزیر انگلیس وزیر دفاع این کشور را به دلیل فاش شدن اطلاعات محرمانه برکنار کرد.

العالم - اروپا

«ترزامی» نخست وزیر انگلیس «گاوین ویلیامسون» وزیر دفاع این کشور را به دلیل فاش شدن نشست محرمانه شورای امنیت این کشور برکنار کرد.

روز دوشنبه، «جرمی هانت» وزیر خارجه انگلیس گفته بود که انگلیس و تجارت‌هایش باید هوشیاری ویژه‌ای را در همکاری با شرکت‌های چینی نظیر هوآوی داشته باشند. وی این شرکت‌ها را تهدیدی برای امنیت ملی چین توصیف کرده است.

شواهد قانع کننده حاکی از آن است که گاوین ویلیامسون پشت درز اطلاعات درباره نشست اخیر شورای امنیت انگلیس بوده است. در این جلسه وزیران توافق کردند که به شرکت ارتباطاتی هوآوی چین دسترسی محدودی برای کمک به توسعه شبکه نسل پنجم انگلیس داده شود.

دولت آمریکا در ادامه فشارها علیه شرکت‌های بزرگ چینی و گسترش دامنه این فشارها به کشورهای آمریکای شمالی و جنوبی، اروپا و آفریقا، آنها را به «جاسوسی» برای دولت کمونیست چین متهم کرده است.

رشد شرکتهای چینی که رقیبی بزرگ برای شرکتهای غربی محسوب میشوند باعث ایحاد نگرانیهایی در میان مقامات آمریکا و اروپا در زمینه از دست دادن بازار فروش محصولات غربی شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران


ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن