سی‌ان‌ان: کاخ سفید نگران واکنش ایران به تحریم‌های نفتی است

جمعه 13 ارديبهشت 1398
11:58
سی‌ان‌ان: کاخ سفید نگران واکنش ایران به تحریم‌های نفتی است مقامات آمریکایی می‌گویند کاخ سفید نگران است که کارزار فشار حداکثری علیه ایران، واکنش سخت این کشور را درپی داشته باشد.

العالم - آمریکا

درحالی که دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» از روز پنجشنبه تحریم کشورهای واردکننده نفت از ایران را آغاز کرده است (چه دوست چه دشمن)، برخی مقامات کاخ سفید اما هشدار می‌دهند که توقف کامل صادرات انرژی ایران سخت‌تر از چیزی است که انتظار داشتند.

مقامات آمریکایی در گفت‌وگو با شبکه «سی. ان. ان.» از نگرانی دولت ترامپ از واکنش سخت جمهوری اسلامی به تحریم‌های نفتی آمریکا خبر داده و گفتند که کاخ سفید باید برای این پاسخ‌ها آماده شود.

بر این اساس، ایالات متحده نگران است که ایران در واکنش به لغو معافیت‌های نفتی برای هشت کشور واردکننده و جنگ اقتصادی که برای به صفر رساندن صادرات نفت این کشور آغاز کرده، دارایی‌ها و پایگاه‌های آمریکا در منطقه غرب آسیا را هدف قرار دهند.

به گفته این مقامات، کاخ سفید احتمال می‌دهد که کشورهای واردکننده نفت از ایران به‌دنبال راه‌های جایگزین برای دور زدن تحریم‌های آمریکا علیه تهران و ارتباط بسیار کم با سیستم مالی ایالات متحده باشند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

افغانستان: خواهان ادامه گفت‌وگو و همکاری با پاکستان هستیم


حملۀ اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


هشدار حماس نسبت به افزایش خطرات و بحران انسانی در غزه


اعلام ۳ شرط مهم ایران برای پایان جنگ


ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد


دلیل سفر وزیر کشور پاکستان از زبان بقائی


دولت صنعا: هرگونه تشدید تنش با پاسخ شدیدتر یمن روبه رو می‌شود


سردار شکارچی : ابتکار عمل در تنگه‌ هرمز‌ در دست نیروهای‌ مسلح‌ قدرتمند‌ ایران‌ است


بقایی: تفاهم ایران و عمان مبنای ترتیبات آینده کشتیرانی در هرمز است


کارشناس عرب: ایران اکثر رادارهای هشدار زودهنگام آمریکا در منطقه را منهدم کرده است