الشرق الأوسط: شورای نظامی سودان پیشنهاد کمیته میانجی‌گری را پذیرفته است

جمعه 13 ارديبهشت 1398
17:58
الشرق الأوسط: شورای نظامی سودان پیشنهاد کمیته میانجی‌گری را پذیرفته است روزنامه سعودی «الشرق‌الأوسط» به نقل از برخی منابع آگاه سیاسی سودان نوشت که شورای نظامی انتقالی این کشور با پیشنهاد کمیته میانجی‌‌گری درباره تشکیل شورای حاکمیتی متشکل از اکثریت غیرنظامیان موافقت کرده است.

العالم- آفریقا

برخی منابع سیاسی آگاه سودان گزارش دادند که کمیته میانجی‌گری برای نزدیک کردن دیدگاه شورای نظامی و معارضان، دیشب نیز پیشنهاد جدیدی مطرح کرد.

این پیشنهاد شامل تشکیل شورای حاکمیتی مشترک متشکل از هفت غیرنظامی و سه نظامی به ریاست «عبدالفتاح البرهان» و نیز تشکیل شورای امنیت ملی و دفاعی متشکل از اکثریت نظامی (هفت نظامی) و سه غیرنظامی به ریاست البرهان است.

الشرق‌الأوسط به نقل از این منابع که اشاره‌ای به نام‌های آنها نکرده است، نوشت که شورای نظامی سودان با این پیشنهاد موافقت کرده اما ائتلاف «قوی الحریة و التغییر» (گروه‌های خواهان آزادی و تغییر) در حال بررسی این پیشنهاد است.

«اسامه داود» بازرگان سودانی و «محجوب محمد صالح» روزنامه‌نگار معروف سودانی از جمله اعضای کمیته میانجی‌گری هستند.

این در حالی است که روز پنجشنبه (دیروز) تظاهرات میلیونی مقابل مقر ارتش سودان برگزار شد و معترضان بار دیگر خواستار انتقال قدرت به دولت مدنی شدند.

تظاهرات مردم سودان علیه دولت عمر البشیر از 19دسامبر 2018 (28 آذر 97) ابتدا به دلیل گرانی کالاها آغاز شد، اما بسرعت رنگ و بوی سیاسی به خود گرفت و معترضان خواستار سرنگونی دولت البشیر شدند که در نهایت حکومت وی با دخالت ارتش سرنگون و پس از آن شورای نظامی انتقالی سودان تشکیل شد.

در ادامه این تحولات و با توجه به تداوم اعتراضات عمومی به حکومت ژنرال‌ها، بن عوف وزیر دفاع البشیر از رأس شورای انتقالی نظامی کنار رفت و جای خود را به «عبدالفتاح البرهان» رئیس ستاد مشترک ارتش داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد