انهدام شبکه جاسوسی اماراتی در عمان

شنبه 14 ارديبهشت 1398
06:21
انهدام شبکه جاسوسی اماراتی در عمان
منابع خبری گزارش کردند که کشور عمان یک شبکه جاسوسی جدید اماراتی را که در این کشور فعالیت می کردند، شناسایی و منهدم کردند.

العالم-جهان اسلام

روزنامه الاخبار چاپ لبنان روز پنجشنبه به نقل از منابع عربی حوزه خلیج فارس در گزارشی نوشت: سلطنت عمان وارد چیزی شبیه به جنگ سرد با اماراتی ها شده و از زمان آغاز بحران قطر اختلافات بی سروصدا میان این دو کشور افزایش یافته است و عمان ضربات امنیتی سختی به شبکه های جاسوسی اماراتی وارد کرده است.

بنابر گزارش این روزنامه، دستگاه‌های امنیتی عمان مدتی پیش، اطلاعاتی از یک شبکه جاسوسی اماراتی که علیه این کشور فعالیت می‌کرد به دست آورده است. این اطلاعات باعث شد تا دستگاه امنیتی عمان جزئیات این شبکه جاسوسی و اسامی همه افراد و شرکت‌هایی که با این شبکه همکاری داشتند را به دست آورده و این افراد را دستگیر کند.

الاخبار افزوده است: «محمد بن راشد»، حاکم دبی شخصا در موضوع این شبکه جاسوسی دخالت داشته و این مسئله باعث «تنش بزرگی» میان دو طرف شده است.

در ادامه این گزارش آمده است: مقام‌های عمان سپس با ارسال پیام تهدید آمیز علیه ابوظبی با این مضمون که یا پرونده شبکه جاسوسی افشا و علنی می‌ شود و یا اینکه ابوظبی اسامی همه جاسوس‌های قدیمی و جدید را در اختیار عمان قرار می‌دهد، اماراتی ها را از اطلاعاتی که در این زمینه به دست آوردند با خبر کردند.

بنابراین گزارش، بن راشد خط تماسی را با مقامهای عمانی مسئول دو بندر«الدقم» و«صحار» (بنادررقیب امارات) ایجاد کرده است و در مقابل سنگ‌اندازی این مقامات در توسعه بنادر مذکور به آنها پیشنهاد رشوه داده است. این رشوه شامل اعطای تابعیت اماراتی به مقا‌مهای دو بندر مذکور به همراه چند آپارتمان، خودرو و مبالغ مالی می‌شود.

این گزارش می افزاید: تلاشهای اماراتی ها برای سنگ اندازی در توسعه بنادر عمانی پس از کشف این شبکه جاسوسی و دستگیری افراد مرتبط با این شبکه، به شکست انجامید.

به گفته منابع عربی حوزه خلیج فارس، مساله توطئه اماراتی ها دامنه وسیعی دارد و «محمد بن زاید»، ولیعهد امارات رهبری حمله به کشور‌های ترکیه، قطر و عمان را برعهده دارد و امارات، نظامی بانکی خود را در اختیار او گذاشته است.

منابع آگاه به الاخبار گفتند، سرویس اطلاعات امارات برای مشخص شدن هویت شرکت‌های تجاری و بازرگانانی که با کشور‌های منطقه از جمله ترکیه، قطر و عمان تعامل دارند، به سیستم بانکی متوسل شده است و دستگاه‌های اطلاعاتی امارات از یک سال گذشته، «روش‌های پیچیده‌ای» برای به دام انداختن این شرکت‌ها به کار گرفته است.

در ادامه این گزارش آمده است که کارمند‌ان و نمایندگان بانک‌های اماراتی خود را به عنوان تاجر جا زده و به برقراری روابط با برخی از شرکتهای ترکیه ای، قطری و عمانی پرداختند. این نمایندگان از شرکتهای سه کشور یاد شده خواسته اند در مقابل دریافت کارانه تشویقی، بار‌های خود را به امارات تحویل داده و از این کشور تحویل بگیرند.

پیش از این نیز مقام‌های امنیتی ترکیه، دو تن از عناصر اطلاعاتی امارات را که در این کشور جاسوسی می‌کردند، بازداشت کردند.

0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم