کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی فردا تشکیل جلسه می‌دهد

شنبه 14 ارديبهشت 1398
21:21
کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی فردا تشکیل جلسه می‌دهد کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی فردا برای بررسی تشدید اوضاع در نوار غزه تشکیل جلسه می‌دهد.

العالم - فلسطین اشغالی

شبکه 13 رژیم صهیونیستی خبر داد که کابینه امنیتی اسرائیل فردا تشکیل جلسه خواهد داد.

محور جلسه فردا تشدید اوضاع در نوار غزه خواهد بود.

همچنین منابع خبری اعلام کردند که نیروهای اشغالگر اسرائیلی تصمیم گرفتند تا اطلاع ثانوی به محاصره دریایی نوار غزه بپردازند.

امروز گروه‌های مقاومت فلسطین در غزه، در واکنش به حمله نظامیان رژیم صهیونیستی به فلسطینیان شرکت کننده در راهپیمایی جمعه این هفته، سه نظامی صهیونیست را هدف قرار داده و آنها را مجروح کردند و بر اساس اخبار منتشر شده، در پی شلیک ده‌ها موشک به سوی شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف غزه دست کم 13 صهیونیست مجروح شده‌اند. جراحت برخی از این افراد شدید گزارش شده است.

این پاسخ گروه‌های مقاومت بعد از آن صورت گرفت که نظامیان رژیم صهیونیستی به سمت فلسطینیان در نوار غزه آتش گشودند و طی آن چند نفر را زخمی کردند.

دیروز پنجاه و هفتمین جمعه راهپیمایی‌های بازگشت بود که تظاهرات آن با عنوان «جولان، عربی-سوری است» برگزار شد.

بر اساس آمار وزارت بهداشت فلسطین،‌ از آغاز راهپیمایی‌های بازگشت در 30 مارس 2018 ، 273 فلسطینی به شهادت رسیده‌اند و 17021 نفر دیگر مجروح شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ژاپن و کره‌جنوبی مدعی شلیک موشک بالستیک از سوی کره شمالی شدند


شناسایی و بازداشت ۲۱مزدور موساد و ۴ شرور عضو باند‌های مسلح شرارت در استان کرمان


هدف قرار دادن خطوط لوله نفت جایگزین عربستان/ ارتش یمن عملیات خود را به شمال دریای سرخ منتقل کرد


فرودگاه قلندیا؛ دروازه جدید اشغال برای یهودی‌سازی پیرامون قدس+ فیلم


۱۴ روز تا نهایی‌سازی مذاکرات غزه در بحبوحه پیچیدگی‌های جدید


۸۰۰ سازه آمریکایی خاکستر شد + فیلم


فرمانده نیروی هوایی ارتش: در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود


شخصیت لبنانی خواستار توقف مذاکرات مستقیم با دشمن صهیونیستی شد


امیر سرتیپ اكرمی‌نیا: ارتش جمهوری اسلامی ایران کاملا آماده است


اعلام حمایت پاکستان از مذاکرات عمان درباره تنگه هرمز