مذاکرات کارشناسی ایران و 1+4 سه‌شنبه در بروکسل برگزار می‌شود

يکشنبه 15 ارديبهشت 1398
18:12
مذاکرات کارشناسی ایران و 1+4 سه‌شنبه در بروکسل برگزار می‌شود
مذاکرات کارشناسی ایران و 1+4 با حضور اعضای اینستکس و شرکت ایرانی تازه تاسیس متناظر با اینستکس روز سه‌شنبه در بروکسل برگزار می‌شود.

العالم - ایران/ سیاسی

گفت‌وگوهای کارشناسی هیأت‌های ایرانی و اروپایی به همراه روسیه و چین این هفته در حالی برگزار می‌شود که شرکت سهامی خاص "سازوکار ویژه تجارت و تأمین مالی ایران و اروپا" که نهاد ایرانی متناظر اینستکس اروپایی به شمار می‌رود به تازگی در ایران به مدیرعاملی علی اصغر نوری به ثبت رسیده است.

گفته می‌شود علی‌اصغر نوری در حاشیه نشست هفته جاری در بروکسل با پر فیشر رئیس آلمانی اینستکس دیدار خواهد کرد.

اتحادیه اروپا شنبه شب با صدور بیانیه‌ای ضمن انتقاد از عدم تمدید معافیت‌های نفتی و هسته‌ای ایران، اعلام کرد این اتحادیه تجارت مشروع با ایران را از طریق عملیاتی کردن اینستکس ادامه خواهد داد.

در این بیانیه آمده است، تمامی سهامداران موظفند مشارکت‌های مالی خود در بودجه عملیاتی اینستکس را به طرز چشمگیری افزایش دهند. ما همه کشورها از جمله روسیه و چین را به عنوان طرف‌های برجام تشویق می‌کنیم که همه تلاش خود را از طریق گام‌های عینی برای پیگیری تجارت قانونی که این توافق مجاز کرده به کار گیرند.

وزارت خارجه آمریکا روز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: از روز چهارم ماه مه (۱۴ اردیبهشت) کمک به گسترش تأسیسات هسته‌ای بوشهر ایران به بیش از واحد رآکتور موجود مورد تحریم قرار می‌گیرد. علاوه بر این، فعالیت برای انتقال اورانیوم غنی‌شده به بیرون از ایران برای تبادل آن با اورانیوم طبیعی مورد تحریم قرار می‌گیرد. ایران باید تمام فعالیت‌های دارای حساسیت اشاعه تسلیحات هسته‌ای از جمله غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کند و ما اقداماتی که ادامه یافتن این نوع غنی‌سازی را پشتیبانی کنند نخواهیم پذیرفت. همچنین دیگر اجازه نخواهیم داد تا ایران آب سنگین مازادی را که تولید کرده است، انبار کند؛ آب سنگین از این نوع نباید به هیچ طریق در ایران وجود داشته باشد.

به گزارش ایسنا، لغو یا کاهش این معافیت‌ها نقض برجام محسوب می‌شود و ایران تاکید دارد که کشورهای ۱+۴ باید هر چه سریع‌تر نسبت به انجام اقدام متناسب و جبران تعهدات آمریکا بپردازند.

0% ...

آخرین اخبار

کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا