لاریجانی: نمایندگان مجلس مخالف افزایش قیمت بنزین هستند

دوشنبه 16 ارديبهشت 1398
12:26
لاریجانی: نمایندگان مجلس مخالف افزایش قیمت بنزین هستند رییس مجلس شورای اسلامی پس از پایان جلسه غیرعلنی امروز (دوشنبه) نمایندگان گفت: اکثریت نمایندگان مجلس مخالف افزایش قیمت بنزین بودند و این نظر به دولت منعکس شد.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

«علی لاریجانی» روز دوشنبه در آغاز جلسه علنی مجلس گفت: درباره موضوع بنزین در این جلسه مباحث مفصلی اعم از اینکه سیستم کارتی بر روی بنزین اعمال شود، صورت گرفت.
وی افزود: حتما سیستم ارائه بنزین از طریق کارت سوخت درست است و مجلس از آن حمایت می‌کند، همچنین درباره بحث سهمیه‌بندی بنزین نظر مجلس بر این نبود که قیمت بنزین افزایش پیدا کند. اکثریت مجلس موافق این فرآیند نبودند و نظر مجلس به دولت منعکس شد.
به گزارش ایرنا، رییس مجلس شورای اسلامی با بیان این که در این جلسه درباره مسائل مهم کشور خصوصا ابعاد موضوعات اقتصادی که با آن مواجه هستیم، بحث و تبادل نظر صورت گرفت،اظهارداشت: در این جلسه سازمان برنامه و بودجه، وزارت نفت و وزرات کشور پیشنهاداتی به مجلس ارائه کردند و برخی نمایندگان و روسای کمیسیون ها هم در این زمینه مباحث خود را مطرح کردند.
لاریجانی اظهارداشت: در این جلسه مقرر شد اصلاحات ساختاری در بودجه کشور مد نظر قرار گیرد و طوری حرکت شود که یارانه‌ها به درستی به دست مردم برسد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار نیروی دریایی سپاه به کشتی های متخلف در تنگه هرمز


حماس: تهدید اسرائیل به ترور خلیل الحیه «تروریسم سازمان‌یافته دولتی» است


نتانیاهو امشب نشست مشورتی امنیتی برگزار می‌کند


وزیر امور خارجه پرده از نامه جان‌سوز دانش‌آموز «شجره طیبه میناب» برداشت


تشدید حملات صهیونیستها به جنوب لبنان + فیلم


انتخابات کنست، نتانیاهو و رقبایش را در برابر یک آزمون سرنوشت‌ساز قرار می‌دهد + فیلم


تیرخلاص همتی به رؤیای واشنگتن؛ وعده «فروپاشی دو هفته‌ای» ایران شکست خورد


برخورد دومین سوپر نفتکش با مین دریایی در تنگه هرمز+فیلم


پاسخ یمنی ها به تشدید حملات سعودی علیه تأسیسات غیرنظامی در صنعا و تعز


ایران در باشگاه فضایی جهان؛ پیوستن به ۱۲ قدرت برتر پرتاب و تحلیل ماهواره