وزارت علوم مدارک تقلبی افراد را باطل می‌کند

سه شنبه 17 ارديبهشت 1398
14:51
وزارت علوم مدارک تقلبی افراد را باطل می‌کند وزیر علوم از پلمپ 25 واحد متخلف فروش پایان نامه خبر داد و گفت: تمامی پرونده های مدارک تقلبی و بدون آزمون در حال بررسی است و این مدارک باطل می شود.

العالم ـ ایران ـ علمی

به گزارش خانه ملت،«منصور غلامی» روز سه شنبه با بیان این که اقدامات خوبی در مقابله با پایان نامه فروشی انجام شده است، افزود: با کمک نیروی انتظامی و قوه قضاییه با تعدادی از دفاتری که اقدام به تولید مقاله و پایان‌نامه می‌کردند، برخورد قضایی صورت گرفت و وسایل آنها ضبط شد.
وزیر علوم افزود: پلمپ 25 واحد در این راستا قدم اولیه بوده و خوشبختانه هماهنگی‌هایی که در طول این مدت انجام گرفته، اثر کرده و این برخورد اول می‌تواند گام‌های بعدی را هم به دنبال داشته باشد.
وی ادامه داد: همچنین برخی مراکز پژوهشی در گذشته مدارک الکی و تقلبی و بدون آزمون به افراد دادند که پرونده تک تک آنها در حال بررسی است و مدرک آنها را باطل می‌کنیم.
بخشنامه‌های مکرر به دانشگاه‌ها برای جلوگیری از تقلب علمی
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی عنوان کرد: برای جلوگیری تقلب علمی، به دانشگاه‌ها بخشنامه‌های مکرر شده و به مجرد کشف هرگونه تخلف، تمام امتیازهای کسب شده از آن مدرک اعم از مقاله و پایان‌نامه حذف می‌شود.
غلامی توضیح داد: به دانشگاه‌ها ابلاغ شده حتما اساتید باید کنترل و نظارت زیادی بر روی کار دانشجویان و نیز کنترل دانشگاه بر تولیدات علمی دانشجویان داشته باشند تا خدای ناکرده تقلب علمی در دانشگاه‌ها دیده نشود و اگر موردی وجود داشت، باید در وهله اول خود دانشگاه‌ها برخورد کنند.
وزیر علوم خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم دخیل در این روند آن بوده که بسیاری از دانشگاه‌های با توان کم، تعداد زیادی دانشجو می‌گرفتند و از آنجا که به دانشجویان تسلط نداشتند، آنها نیز پایان‌نامه سفارش می‌دادند و گرفتار این تورهای کاسبکارانه می‌شدند.
غلامی یادآور شد: ظرفیت بیش از توان گروه‌های آموزشی به این معنای استاد کم و ورودی دانشجوی بالا است؛ همین امر باعث شد تعدادی از دانشجویان از زیرنظارت استاد خارج شده و برای تدوین پایان‌نامه دست به دامن این و آن شوند؛ در صورتی که اگر استاد نظارت دقیق داشته باشد، این اتفاق نمی‌افتد.

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود