تأکید نخست‌وزیر عراق بر ادامه روابط دوستانه با ایران در دیدار با «پامپئو»

چهارشنبه 18 ارديبهشت 1398
20:15
تأکید نخست‌وزیر عراق بر ادامه روابط دوستانه با ایران در دیدار با «پامپئو»
«عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر عراق در دیدار با وزیر خارجه آمریکا گفت که عراق روابط دوستانه خود را با ایران ادامه خواهد داد.

العالم - عراق

«عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر عراق شامگاه دیروز (سه‌شنبه) با مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا در بغداد دیدار و گفت‌‌و‌گو کرد و به او گفت که عراق در تمامی مناسباتش در وهله اول منافع خود را در نظر می‌گیرد.

به گزارش السومریه نیوز، در بیانیه صادره از دفتر عبدالمهدی آمده است که در این دیدار، نتایج سفر عبدالمهدی به کشورهای اروپایی و پیش از آن سفر به چند کشور منطقه‌ای مورد بحث و گفت و‌گو قرار گرفت.

نخست‌وزیر عراق با بیان اینکه آمریکا شریک استراتژیک و مهم عراق محسوب می‌شود، تأکید کرد که عراق سیاست موازنه خود را بر مبنای دوستی و همکاری با تمامی دوستان و همسایگانش از جمله ایران، ادامه می‌دهد.

عبدالمهدی همچنین بر توسعه روابط با آمریکا و تمامی کشورهای همسایه در همه زمینه‌ها تأکید کرد و گفت عراق تلاش دارد با همه شرکایش بدون اینکه به اختلافات آن‌ها توجه کند رابطه داشته باشد و مبنای این روابط نیز منافع عراق خواهد بود.

او همچنین ابراز امیدواری کرد که کشورها تمامی اختلافات خود را از طریق «گفت و‌گوی صادقانه و سازنده» حل و فصل کنند و عراق به کشوری برای حل اختلافات و مکانی که همه برای گفت‌و‌گو در آن دور هم جمع می‌شوند؛ نه به مکانی برای درگیری و تنش تبدیل گردد.

وزیر خارجه آمریکا شب گذشته (سه‌شنبه) در یک سفر از پیش اعلام نشده وارد بغداد شد و با «عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر و «برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق دیدار کرد.

تأکید عبدالمهدی بر کناره‌گیری عراق از هرگونه تنش، در حالی است که پامپئو در مسیر سفر به این کشور در گفت‌وگو با خبرنگاران، ضمن تکرار این ادعا که ایران قصد حمله به منافع آمریکا در عراق را دارد، گفته بود که وقوع چنین اتفاقی بر عراق هم اثر خواهد گذاشت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند