سی آی ای: هم‌قطاران خاشقچی در معرض تهدید عربستان قرار دارند

جمعه 20 ارديبهشت 1398
08:58
سی آی ای: هم‌قطاران خاشقچی در معرض تهدید عربستان قرار دارند مجله آمریکایی تایم در گزارشی اعلام کرد که آژانس اطلاعات مرکزی (سی آی ای) و شماری از دستگاه های امنیتی به دوستان و همکاران جمال خاشقچی هشدار داده است که در صورت تداوم تلاش هایشان در راستای حمایت از برقراری دموکراسی در عربستان، جان خود و خانواده هایشان در خطر خواهد بود و مورد هدف حملات انتقام جویانه عربستان قرار خواهند گرفت.

العالم - عربستان سعودی

از میان اشخاصی که طی هفته های گذشته سی آی ای در زمینه تهدیدات عربستان به آنها هشدار داده است، ایاد بغدادی، فعال فلسطینی مقیم نروژ، عمر عبدالعزیز مخالف رژیم آل سعود مقیم کانادا و یک شخص دیگر که خواسته نامش فاش نشود مقیم آمریکا سه نفر از فعالان و مدافعان دموکراسی و حقوق بشر در عربستان هستند که سی آ ای به آنها درخصوص در خطر بودن جان خودشان و خانواده هایشان هشدار داده است.

این سه فعال حقوقی از نزدیک با جمال خاشقچی، روزنامه نگار منتقد آل سعود که سال گذشته توسط عوامل این رژیم در کنسولگری عربستان در استانبول به قتل رسیده است، در ارتباط بوده و در زمینه حمایت از طرح های رسانه ای و حقوقی در برقراری دموکراسی در عربستان با خاشقچی همکاری می کردند.

ایاد بغدادی، نویسنده و فعال حقوق بشری فلسطینی، در پی دریافت تهدیدهایی از سوی مقامات عربستان در گفت وگو با شبکه ی الجزیره درخصوص خانواده اش ابراز نگرانی کرد.

بغدادی تاکید کرد که نمی تواند به طور مستقیم با خانواده اش تماس بگیرد.

بغدادی افزود: حدود دو هفته پیش از وجود این تهدید آگاه شده و تاکنون درحال بررسی پیامدهای رسانه ای کردن موضوع بوده است.

وی خاطر نشان کرد، پس از رایزنی با مقامات نروژ تصمیم به ظاهر شدن در برابر رسانه ها گرفته است.

او تاکید کرد که اخیرا درباره وضعیت حقوق بشر در عربستان فعالیت می کرده است.

روزنامه گاردین پیشتر از هشدار سرویس اطلاعات مرکزی آمریکا به نروژ درباره ی خطری احتمالی از عربستان ضد این پناهنده خبر داده بود.

به نوشته گاردین نیروهای امنیتی نروژ 25 آوریل گذشته بغدادی را به مکان امنی منتقل و به وی اعلام کردند که در معرض خطر احتمالی نامشخص از سوی عربستان قرار دارد.

بغدادی در تماس تلفنی با گاردین گفته بود، مقامات نروژ به وی اعلام کرده اند که این تهدید را جدی تلقی می کنند.

گاردین اما نوشت که با سفارت عربستان در واشنگتن تماس گرفته اما به پاسخی درباره این مسئله دست نیافته است.

بغدادی که قبلا در امارات اقامت داشت پس از بازداشت " بدون اتهام یا محاکمه" از این کشور طرد شد و نروژ به وی پناهندگی سیاسی داد.

بغدادی در پست هایش در شبکه های اجتماعی از محمد بن سلمان ولیعهد عربستان انتقاد کرده است. وی سال گذشته نوشته بود اگر متحدان غربی ولیعهد او را مورد بازخواست قرار ندهند وی فرد خطرناک تری می شود.

0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم