رایزنی ترامپ و رئیس‌جمهور سوئیس درباره ونزوئلا و خاورمیانه

جمعه 27 ارديبهشت 1398
01:55
رایزنی ترامپ و رئیس‌جمهور سوئیس درباره ونزوئلا و خاورمیانه کاخ سفید در بیانیه‌ای تصریح کرد روسای جمهور آمریکا و سوئیس درباره ونزوئلا و مسائل خاورمیانه بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

العالم-آمریکا

کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا و رئیس‌جمهور سوئیس در دیدار پنجشنبه خود درباره بحران‌های ونزوئلا و خاورمیانه (غرب آسیا) رایزنی کرده‌اند.

«جاد دیری»، سخنگوی کاخ سفید در بیانیه‌ای گفت سران دو کشور در دیداری که روز پنجشنبه در واشنگتن برگزار شده درباره بحران‌های موجود در خاورمیانه و ونزوئلا رایزنی کردند.

پیش از این رسانه‌ها گزارش داده بودند هدف سفر از قبل اعلام‌نشده «اولی مائورر» رئیس‌جمهور سوییس به واشنگتن گفت‌وگو درباره ایران بوده است.

سفر رئیس‌جمهور سوئیس در حالی انجام شد که دولت ترامپ تشدید تحریم‌ها، صحنه‌آرایی نظامی و دعوت به گفت‌وگو را سه ضلع سیاست خود برای اعمال فشار به ایران جهت مذاکره با این کشور بر سر یک توافق هسته‌ای جدید قرار داده است.

ترامپ بعد از ناوگروه ضربتی «یو اس اس آبراهام لینکلن» و یگان بمب‌افکن‌های آمریکا به خلیج‌فارس گفته که دوست دارد مقام‌های ایران به او زنگ بزنند و با او بر سر توافق هسته‌ای جدید مذاکره کنند.

دو رسانه آمریکایی پنجشنبه در گزارش‌هایی جداگانه بر تلاش «دونالد ترامپ» برای دورگزینی از درگیری نظامی با ایران تأکید کرده‌ و نوشته‌اند او از تلاش‌های خودسرانه برخی از مشاورانش برای کشاندن او به جنگ با ایران، ناخرسند است.

«سی‌ان‌ان» به نقل از منابع آگاه نوشته ترامپ معتقد است مداخله نظامی گسترده در ایران برای او از لحاظ سیاسی ویرانگر خواهد بود.

واشنگتن‌پست هم به نقل از چندین مقام آمریکایی نوشته ترامپ رویکرد دیپلماتیک برای حل و فصل تنش‌ها را ترجیح می‌دهد و خواستار گفت‌وگوی مستقیم با سران ایران است.

گزارش این دو رسانه آمریکایی و ادعاهای مطرح‌شده در آنها از قول مقام‌های دولت آمریکا را از طرف دیگر می‌توان در راستای نوعی فضاسازی برای چیدن واقعیت‌های میدانی در قالب بازی «پلیس بد-پلیس خوب» و در نهایت تحت فشار گذاشتن تهران برای انتخاب راه گفت‌وگو از دو گانه جنگ-مذاکره دانست.

برخی تحلیلگران می‌گویند دولت آمریکا بر اساس نوعی تقسیم کار در تلاش است شخص ترامپ را «پلیس خوب» و حامی گفت‌وگو با ایران و «جان بولتون» و «مایک پامپئو» را پلیس بد و طرفدار جنگ با ایران به تصویر بکشند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم