پیشنهادهای اغواکننده ریاض و ابوظبی برای همراه کردن مصر با سیاست‌های جنگ‌افروزانه خود

شنبه 28 ارديبهشت 1398
23:23
پیشنهادهای اغواکننده ریاض و ابوظبی برای همراه کردن مصر با سیاست‌های جنگ‌افروزانه خود برخی منابع از پیشنهادهای وسوسه انگیز امارات و عربستان سعودی به مصر برای همراه کردن این کشور با سیاست‌های جنگ‌طلبانه خود پرده برداشتند.

العالم - عربستان سعودی

به گزارش العربی الجدید، منابع مصری نزدیک به ریاست‌جمهوری این کشور گفتند که عربستان و امارات پیشنهادهای وسوسه انگیزی به مصر برای اعزام نیرو به خلیج فارس ارائه کرده‌اند.

این منابع با اشاره به مشورت‌های مصر، عربستان و امارات درباره تحولات منطقه خلیج فارس در سایه هدف قرار گرفتن چهار فرورند کشتی در آب‌های امارات و حمله به تاسیسات نفتی عربستان گفتند که بین دیدگاه‌های مصر از یک سو و عربستان و امارات از سوی دیگر تفاوت‌هایی وجود دارد.

به گفته این منابع، ریاض از قاهره خواسته است که موضعی عملی علیه تهران اتخاذ کند و این در حالی است که قاهره معتقد است چنین شیوه‌ای با سیاست‌هایش در منطقه همخوانی ندارد و از سوی دیگر مصر مخالف ورود به موضع‌گیری خصمانه صریح علیه ایران است.

یک منبع دیپلمات گفت که قاهره نمی‌تواند نادیده بگیرد که هم اکنون روابطی دیپلماتیک هرچند سطح پایین با تهران دارد و این در حالی است که برخی طرف‌ها در خلیج فارس می‌خواهند که مصر نیز با آنها علیه تهران همنوا شود.

یک منبع دیپلمات دیگر به العربی الجدید گفت که مذاکراتی برای متقاعد کردن قاهره برای اعزام نیروی نظامی به عربستان و امارات با عنوان ماموریت‌های آموزشی در جریان است.

به گفته این منبع مصر در حال حاضر نمی‌تواند این خواسته را برآورده کند، اما پیشنهادهای اقتصادی و نفتی و سرمایه‌گذاری‌های مستقیم عربستان و امارات چه بسا در نهایت مصر را بفریبد.

این منبع اظهار داشت که عربستان پیشنهاد تمدید زمان عرضه رایگان نفت شرکت آرامکو به مصر و عدم پس گرفتن سپرده های مالی خود در بانک مرکزی مصر را که موعد پرداخت آن فرا رسیده است با قاهره در میان گذاشته است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

پاس دیپلماتیک تهران به واشنگتن؛خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو


هشدار رئیس سازمان بسیج به دشمنان؛ ساختار دفاعی ایران متکی بر اراده پولادین ملت است


خوزستان در مسیر تعامل با قاره سیاه؛ اهواز مقصد جدید سرمایه‌گذاری‌های آفریقایی


بازی با آتش در حریم قدس؛ هشدار جدی ترکیه نسبت به پیامدهای تحریکات صهیونیست‌ها


غریب‌آبادی: آمریکا به جای موعظه دیگران باید پاسخگوی جنایات و آزمایش‌های هسته‌ای خود باشد


خط قرمز جنبش نجباء؛ عراق جایگاهی برای حضور پیدا و پنهان آمریکا نیست


رژۀ بزرگ الحشدالشعبی به‌مناسبت خروج ارتش آمریکا از عراق