رئیس جمهور اتریش: رسوایی معاون صدراعظم شرم‌آور است

يکشنبه 29 ارديبهشت 1398
14:36
رئیس جمهور اتریش: رسوایی معاون صدراعظم شرم‌آور است
رئیس جمهور اتریش در واکنش به تحولات اخیر در عرصه سیاسی کشورش گفت که انتشار ویدئویی درباره معاون صدراعظم شرم‌آور است و نباید اتریش را اینگونه نگریست.

العالم _ اروپا

«الکساندر فان دربالن» رئیس‌جمهور اتریش انتشار ویدئویی که به رسوایی و در نهایت انحلال دولت این کشور منجر شود را «شرم‌آور» توصیف کرد.

بنابر گزارش خبرگزای اسپوتنیک، فان‌در بالن در جریان کنفرانس خبری گفت: «این ویدئو شرم‌آور است. اما هیچکس نباید از (موجودیت) اتریش شرمنده باشد. من باید به وضوح بگویم: ما اینطور نیستیم. اتریش اینطور نیست.»

وی همچنین گفت که درباره انتخابات زودهنگام با «سباستین کورتس» صدراعظم اتریش صحبت کرده است و امروز یکشنبه هم با وی دیدار دارد و افزود: «اکنون ما باید هر چه لازم است انجام دهیم تا بار دیگر اعتماد ایجاد کنیم.»

یک منبع دولت ائتلافی اتریش دیروز (شنبه) اعلام کرد، کورتس به دنبال رسوایی «هاینس کریستین اشتراخه» معاونش، احتمال ادامه همکاری با وی را رد کرده است. انتشار ویدئویی درباره زدوبند مالی اشتراخه، وی ناچار به استعفا شد و کورتس با اعلام فروپاشی کابینه ائتلافی، از رئیس‌جمهور این کشور خواست «هرچه زودتر» انتخابات پیش از موعد برگزار کند.

در پی این رسوایی مقامات آلمانی از جمله «هایکو ماس» وزیر خارجه این کشور هم از کورتس به دلیل تشکیل دولت ائتلافی با راست‌گرایان افراطی انتقاد کردند.

در چند سال اخیر همزمان با ورود موج مهاجران از سوریه و کشورهای آفریقایی به اروپا، احزاب راستگرای افراطی و بیگانه‌ستیز یکی پس از دیگری در کشورهای اروپایی به قدرت می‌رسند و همین امر موجب نگرانی مقام‌های اتحادیه اروپا شده است.

اتریش از جمله کشورهایی است که به همگرایی با روسیه و ارتباط مخفی با مسکو متهم شده و حتی به نوشته نیویورک‌تایمز بسیاری از کشورهای اروپایی از بیم درز اطلاعات به روسیه، همکاری‌های اطلاعاتی با وین را متوقف کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

۵ نفر بر اثر تیراندازی مرگبار در آمریکا کشته شدند


کابوس عملیات «طوفان الاقصی» دامن صهیونیست ها را رها نمی کند+فیلم


نتانیاهو به خشم آمد؛ واشنگتن دیوان کیفری لاهه را تحریم کرد! + ویدئو


هراس افکنی، سیاست نتانیاهو برای جلب آرای بیشتر


بزرگترین تظاهرات ضد صهیونیستی در انگلیس+فیلم


یمن تصاویر هدف‌گرفتن تجمعات نظامی وابسته به عربستان را منتشر کرد+ عکس و فیلم


صدای انفجار مهیب فرودگاه ریاض را به لرزه درآورد/ فرودگاه ملک خالد تعطیل شد+ فیلم


عراقچی: سناتورهای آمریکایی خواهان خروج از مهلکه‌ هستند


سرلشکر عبداللهی: شاخص های امنیتی بهتر از گذشته شده است


افزایش خشونت علیه دانش آموزان؛ عملکرد پلیس فرانسه تحت بررسی قرار گرفت