پشت پرده لغو دیدار ذوب‌آهن - النصر عربستان/ نامه‌ای که دیر به فدراسیون فوتبال رسید

دوشنبه 30 ارديبهشت 1398
23:20
پشت پرده لغو دیدار ذوب‌آهن - النصر عربستان/ نامه‌ای که دیر به فدراسیون فوتبال رسید دیدار ذوب‌آهن و النصر عربستان فردا برگزار نمی‌شود و این در شرایطی است که نامه کنفدراسیون فوتبال آسیا دیر ارسال شده است.

العالم ـ ایران ـ ورزشی

ماجرای دیدارهای تیم‌های ایرانی و عربستانی هر روز که می‌گذرد پیچیده‌تر می‌شود. عربستانی‌ها حاضر نیستند برای بازی به ایران سفر کنند و از همین‌رو بازی‌های دو تیم در کشور ثالث برگزار می‌شود. در رده باشگاهی هر نماینده‌ای از این دو کشور به لیگ قهرمانان صعود می‌کند، باید محل میزبانی خود را تعیین کند که ذوب‌آهن برای میزبانی از النصر عربستان، شهر کربلا را معرفی کرد، اما حالا خبر رسیده که این بازی به میزبانی ذوب‌آهن لغو شده است.

ماجرای لغو دیدار ذوب‌آهن ایران و النصر عربستان در رسانه‌های عربی از جمله یورو اسپورت عربی منتشر شده و این در حالی است که نماینده کشورمان اکنون در کربلا حضور دارد. اینکه دلیل لغو دیدار دو تیم چه بوده هم جالب است و اداره امنیت عراق اعلام کرده نمی‌تواند امنیت این بازی را فراهم کند و به همین دلیل کنفدراسیون فوتبال آسیا بازی ذوب‌آهن مقابل نماینده عربستان را لغو و به زمان دیگری موکول کرد. این اتفاق در حالی رخ داد که ذوب‌آهنی‌ها پس از اتفاقات دیدار تیم‌شان مقابل الزورا عراق و رفتار هواداران عراقی در ورزشگاه کربلا، قصد داشتند محل میزبانی از النصر را به دبی تغییر دهند که این اتفاق با مخالفت AFC مواجه شد. دلیل این موضوع کمبود زمان اعلام شد.

در حالی که ذوب‌آهنی‌ها برای دیدار با النصر امروز (دوشنبه) راهی کربلا شدند، از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام شده این بازی لغو و به زمان دیگری موکول شده است. در همین حال تیم النصر عربستان نیز در آستانه سفر به کربلا بوده که پیش از پرواز به آنها این موضوع اعلام شده و النصری‌ها سفر خود را لغو کرده‌اند. نامه کنفدراسیون فوتبال آسیا بعد از ظهر امروز به فدراسیون دو کشور و باشگاه‌ها رسیده و با توجه به اختلاف زمانی میان مالزی (مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا) تا ایران، ارسال دیرهنگام این نامه نیز عجیب به نظر می‌رسد.

ذوب‌آهن اکنون باید از عراق مجدداً به ایران بازگردد تا تاریخ جدید برگزاری این بازی و محل برگزاری آن از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام شود که البته این موضوع باید با هماهنگی و موافقت باشگاه ذوب‌آهن صورت بگیرد که میزبان دیدار با النصر خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


بیانیه مشترک تهران، مسکو و پکن علیه قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام


لنزهای وارونه در چشمان سفیران آمریکا درلبنان و رژیم صهیونیستی


شنیده شدن صدای انفجار در چند نقطه در جنوب عربستان


نماینده ایران در ژنو: حق زندگی نباید ابزار چانه‌زنی قدرت‌ها باشد


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم