پاکستان بار دیگر نسبت به اوضاع فعلی در منطقه ابراز نگرانی کرد

چهارشنبه 1 خرداد 1398
10:58
پاکستان بار دیگر نسبت به اوضاع فعلی در منطقه ابراز نگرانی کرد
وزیر امور خارجه پاکستان که برای شرکت در اجلاس سازمان همکاری شانگهای به قرقیزستان سفر کرده است، بار دیگر نسبت به تحولات اخیر در منطقه ابراز نگرانی کرد.

العالم - آسیا

قریشی در جریان این سفر طی گفت وگو با رسانه ها گفت: اسلام آباد نسبت به تحولات اخیر منطقه ای مربوط به تنش های تهران و واشنگتن نگران است.

وی اظهار داشت: هیات پاکستانی در حاشیه نشست شانگهای با وزرای خارجه چین و روسیه به عنوان دو عضو گروه 1+5 درباره تحولات مربوط به ایران رایزنی خواهد کرد.

شاه محمود قریشی افزود: قرار است در صورت سفر وزیر خارجه ایران به اسلام آباد، دولت پاکستان مواضع دقیق و روشن خود را درباره تحولات اخیر در منطقه نیز بیان کند.

وزیر امور خارجه پاکستان یکشنبه گذشته در جریان سفر رسمی به کویت با ابراز نگرانی از تشدید تنش ها میان ایران و آمریکا گفت: این کشور خواهان صلح و ثبات در منطقه بوده و برای این هدف آماده کمک به تنش زدایی است.

دولت پاکستان هفته گذشته در واکنش به تحولات اخیر مربوط به تهران-واشنگتن و افزایش حضور نظامی آمریکا در خلیج فارس، گفت: تحرکات آمریکا نگران کننده است و موجب افزایش تنش ها در منطقه می شود.

«محمد فیصل» سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد: اسلام آباد ضمن مخالفت با هرگونه رویارویی و تنش، از تمامی طرف ها می خواهد تا با خویشتنداری از طریق گفت وگو و مذاکره به رفع اختلافات بپردازند.

در پی افزایش تهدیدات و اقدامات تحریک آمیز مقامات آمریکایی در هفته های اخیر در سطح منطقه، بسیاری از سیاستمداران و رسانه های پاکستان در کنار دولت این کشور نسبت به تبعات آن هشدار داده اند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد