ترزا می 17 خرداد از نخست وزیری انگلیس کناره گیری می کند

جمعه 3 خرداد 1398
13:57
ترزا می 17 خرداد از نخست وزیری انگلیس کناره گیری می کند ترزا می از سمت ریاست حزب محافظه کاران انگلیس استعفا داد و در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که هفت ژوئن (17 خرداد) رسما از سمت نخست وزیر انگلیس کناره‌گیری می کنم.

العالم-اروپا

ترزا می استعفای خود از نخست وزیری را هفت ژوئن (17 خرداد) ارائه خواهد کرد و تا آن زمان در سمت خود باقی می ماند.

وی همچنین اعلام کرد که در زمان سفر ترامپ به انگلیس( سوم ژوئن) از وی استقبال خواهد کرد.

خانم می طی سخنرانی در مقابل دفتر نخست‌وزیری انگلیس در خیابان داونینگ گفت: «در یک دموکراسی، اگر به مردم گزینه‌ای برای انتخاب بدهید، وظیفه دارید تصمیمی که می‌گیرند را اجرا کنید».

وی با اشاره مخالفت مجلس عوام انگلیس با توافقی که بعد از مذاکره با اتحادیه اروپا درباره برگزیت به‌دست آورده بود، توضیح داد: «هرچه در توان داشتم برای قانع کردن نمایندگان پارلمان جهت حمایت توافق انجام دادم. اما متاسفانه موفق نشدم. سه بار تلاش کردم».

ترزا می با اعلام استعفا از پست نخست‌وزیری انگلیس، افزود: «اکنون برای من روشن شده که به نفع کشور است تا یک نخست‌وزیر جدید، تلاش‌ها (برای برگزیت) را هدایت کند. پس امروز اعلام می‌کنم که به‌عنوان رهبر حزب محافظه‌کار در روز جمعه 7 ژوئن استعفا می‌دهم تا نفر بعدی انتخاب شود».

وی همچنین از لزوم اجرای فرایند انتخاب رهبر جدید برای محافظه‌کار انگلیس طی هفته آینده خبر داد.

خانم می با بیان اینکه تا زمان تکمیل فرایند انتخاب رهبر جدید برای حزب محافظه‌کار، به‌عنوان نخست‌وزیر به فعالیت خود ادامه می‌دهد، تصریح کرد: « همواره از اینکه نتوانستم توافق برگزیت را تصویب کنم، افسوس خواهم خورد. نفر بعدی باید راهی پیدا کند که به نتیجه همه‌پرسی (خروج از اتحادیه اروپا) احترام بگذارد».

وی همچنین درباره وظیفه نخست‌وزیر بعدی انگلیس درقبال توافق خروج از اتحادیه اروپا اضافه کرد: «او برای موفق شدن باید در پارلمان، اجماع نظر ایجاد کند؛ کاری که من نتوانستم. چنین اجماعی فقط زمانی به‌دست می‌آید که طرفین مباحثات حاضر به سازش باشند».

ترزا می ضمن اشاره به همه‌پرسی سال 2016 برای خروج انگلیس از اتحادیه اروپا گفت: «آن همه‌پرسی نه تنها فقط یک درخواست برای خروج از اتحادیه اروپا نبود بلکه درخواستی برای تغییر بزرگ در کشورمان بود... اما مطمئنم که می‌توانیم توافق برگزیت را اجرا کنیم».

وی پیش از پایان بغض‌آلود صحبت‌هایش، با چشمانی اشک‌بار گفت: «این شغل افتخار زندگی من بود. دومین نخست‌وزیرِ زن (انگلیس). که البته قطعا آخرین (نخست‌وزیر زن) نخواهم بود».

0% ...

آخرین اخبار

بحران خاموشی برای ۱۳ ایالت آمریکا /فرمان اضطراری واشنگتن برای مقابله با خطر کمبود برق


آتش در شرق تنگه هرمز؛ نفتکش متخلف طعمه حریق شد


رزمایش «اوراسیا-آنتی ترور ۲۰۲۶»؛ تجلی اقتدار و آمادگی رزمی نیروهای مسلح ایران


ستایش پیشینه تمدنی ایران از زبان سفیر اتریش؛ الموت پیوندگاه فرهنگی تهران و وین


هشدار سخنگوی نیروهای مسلح یمن : اطراف آرامکو را فورا ترک کنید


پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور