عربستان امیر قطر را به اجلاس مکه دعوت کرد

دوشنبه 6 خرداد 1398
03:16
عربستان امیر قطر را به اجلاس مکه دعوت کرد «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه عربستان یکشنبه شب «تمیم بن حمد آل ثانی» امیر قطر را بر شرکت در اجلاس اتحادیه عرب و شورای همکاری خلیج فارس در مکه دعوت کرد.

العالم - عربستان

تارنمای وزارت امورخارجه قطر در اطلاعیه ای اعلام کرد: شیخ تمیم نامه پادشاه عربستان را برای شرکت در این دو اجلاس که قرار است 30 می (9 خرداد) در مکه برگزار شود، دریافت کرده است.

به گزارش این تارنما، «محمد بن عبدالرحمن» وزیر امورخارجه قطر روز یکشنبه در دیدار با «عبداللطیف الزیانی» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس در دوحه نامه سلمان را دریافت کرده است.

خبر دریافت نامه سعودی ها چند روز پس از آن انجام می شود که «سلطان بن سعد المریخی» وزیر مشاور در امور خارجه قطر اعلام کرده بود که دوحه تاکنون هیچ دعوت نامه ای از ریاض برای شرکت در دو نشست اتحادیه عرب و شورای همکاری خلیج فارس دریافت نکرده است.

پادشاه سعودی نیمه‌شب شنبه گذشته (28 اردیبهشت ماه) از سران کشورهای اتحادیه عرب و شورای همکاری خلیج‌فارس دعوت کرد، در جلسه اضطراری برای بررسی تنش‌های اخیر در منطقه، از جمله حمله به چهار نفتکش در آب‌های امارات و حمله به تاسیسات نفتی عربستان، شرکت کنند.

دعوت سلمان از امیر قطر پس از آن صورت می گیرد که روابط دو کشور از 15 خردادماه 96 (5 ژوئن 2017) و به دنبال تحریم عربستان، امارات، مصر و بحرین همچنان تیره است و میانجیگری کشورهای مختلف در این خصوص بدون نتیجه بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

پارس جنوبی آماده فصل سرما شد؛ پایان موفق تعمیرات اساسی پالایشگاه‌های گازی


غریب‌آبادی هشدار داد: تکرار خطای نظامی آمریکا پیامدهای فرامنطقه‌ای دارد


بومی‌سازی تجهیزات حساس صنایع راهبردی با استاندارد‌ روز


چراغ سبز وزارت جهاد برای صادرات یک میلیون تن سیب در سال جاری


تاکید سخنگوی وزارت خارجه بر استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای دفاع از حاکمیت و تمامیت ارضی کشور


تاکید رئیس‌جمهور لبنان بر عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از مناطق اشغالی، بازگشت آوارگان و آزادی اسرا


از مران صعده تا جبل صبر؛ تأکید بر ابعاد راهبردی تحولات مناطق آزاد شده تعز در یمن


لوازم خانگی در ایران؛ تولید داخلی با هدف بازارهای جهانی+ فیلم


جهش ۱۲۶ هزار واحدی شاخص بورس


هاآرتص: عربستان درخواست اسرائیل برای مشارکت در جنگ یمن را رد کرد