روسیه با آزادی ملوان‌های اوکراینی مخالفت کرد

دوشنبه 6 خرداد 1398
13:02
روسیه با آزادی ملوان‌های اوکراینی مخالفت کرد مقام‌های دولت روسیه با رد رأی یک دادگاه حل اختلاف مبنی بر لزوم آزادی ملوان‌های اوکراینی، می‌گویند روند تحقیقات و محاکمه این ملوان‌ها باید تکمیل شود.

العالم - اروپا

یک سخنگوی دولت روسیه روز یکشنبه تأکید کرد که این کشور تا زمانی که تحقیقات و روند محاکمه ملوان‌های بازداشت‌شده اوکراینی تکمیل نشده باشد، آن‌ها را آزاد نمی‌کند.

به نوشته روزنامه روسی «ودوموستی»، این سخنگوی کرملین تأکید کرده است که رأی یک دادگاه حل اختلاف مبنی بر لزوم آزادی این ملوان‌ها مورد تأیید مسکو نیست.

دادگاه بین‌المللی حقوق دریاها (ITLOS) روز شنبه رأی داد که ۲۴ ملوان اوکراینی که مقامات روسی آنها را بازداشت کرده‌اند باید هر چه زودتر آزاد شوند. «ولودیمیر زلینسکی» رئیس‌جمهور جدید اوکراین هم گفته است که مسکو می‌تواند به این وسیله آمادگی خود را برای پایان دادن به بحران میان دو کشور در زمینه شبه‌ جزیره «کریمه» اعلام کند.

«جین هیون پایک» قاضی دادگاه در شهر هامبورگ آلمان در این مورد گفت: «فدراسیون روسیه باید هر چه سریعتر برای آزادی ملوانان اوکراینی اقدام کند و به آنها اجازه دهد تا به اوکراین بازگردند.»

این تصمیم با 19 رای موافق در برابر یک رای مخالف - رای روسیه- اتخاد شد.

این موضع‌گیری در شرایطی صورت می‌گیرد که روسیه پیشتر در جلسه استماع شرکت نکرده بود و اعلام کرده بود که دادگاه صلاحیت رسیدگی به این موضوع را ندارد. مسکو ملوانان را به نقض مرزهای دریایی خود متهم می‌کند.

سه کشتی نیروی دریایی اوکراین سال گذشته با عبور از مرز دریایی روسیه وارد آب‌های منطقه‌ای روسیه شده و بدون توجه به هشدارهای نیروهای امنیتی روسیه به مسیر خود ادامه دادند، که در ادامه نیروهای روس مجبور به استفاده از سلاح‌ برای متوقف کردن این کشتی‌ها شدند. در تبادل آتش صورت گرفته سه نفر از نیروهای اوکراین اندکی زخمی می‌شوند.

نیروهای امنیتی روسیه در ادامه این سه کشتی را تا بندر کرچ کریمه هدایت کرده و آنها را توقیف‌ کرد. روسیه سپس پرونده‌ای جنایی با اتهامات نقض حریم مرزی این کشور توسط اوکراین به جریان انداخت.

0% ...

آخرین اخبار

ملت ایران بار دیگر عزم و اراده و ثبات قدم خود را در پاسداری از حقوق خود ثابت خواهد کرد


صنعا: خون شهدای یمن با شهدای فلسطین، لبنان، ایران و عراق درآمیخته است


کشف یک میدان گازی بزرگ در جنوب ایران


هادی العامری: قانون حشد الشعبی را تصویب می‌کنیم


اذعان به منفور بودن رژیم صهیونیستی در جهان


واکنش تند رسانه‌های ترکیه به اظهارات ضد ایرانی نتانیاهو


انصارالله یمن: عربستان در محاسبات خود تجدیدنظر کند


برنامه والزیتون، درباره زنان ایرانی مقاومی است که با تلاش و اقدامات خود تاثیرات شگرفی در جامعه بر جای گذاشتند.


­صعود سه پله‌ای تیم ملی والیبال بانوان ایران در رده‌بندی جهانی


پیشرفت در مذاکرات انتقال گاز روسیه، گام مهم در تبدیل ایران به هاب انرژی