استقبال روسیه از پیشنهاد ایران برای امضای «پیمان عدم تعرض» با عرب‌ها

دوشنبه 6 خرداد 1398
15:49
استقبال روسیه از پیشنهاد ایران برای امضای «پیمان عدم تعرض» با عرب‌ها وزیر امور خارجه روسیه پیشنهاد همتای ایرانی به کشورهای عربی برای امضای «پیمان عدم تعرض» را اقدامی صحیح و گامی در جهت کاهش تنش توصیف کرد.

العالم - اروپا

«سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه روز دوشنبه از پیشنهاد امضای «پیمان عدم تعرض میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، استقبال کرد.

به نوشته خبرگزاری «ریا نووستی» روسیه، لاوروف که در مسکو در یک نشست خبری صحبت می‌کرد، در این مورد گفت: «موافقت با عدم حمله به یکدیگر، احتمالا اولین گام در جهت کاهش تنش باشد و ما این نوع از توافقات را اقدامی صحیح می‌دانیم.»

ظریف که به عراق سفر کرده، روز گذشته گفت ایران آماده است تا با تمام کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، پیمان متقابل عدم تعرض امضا کند.

ظریف پیش از این در سال ۱۳۹۴ نیز پیشنهاد کرده بود برای کاهش تنش در منطقه و جلوگیری از سوء تفاهم، یک «مجمع گفت‌وگوی منطقه‌ای» میان کشورهای اسلامی منطقه تشکیل شود.

با این وجود، عربستان سعودی و متحدانش در سال‌های گذشته بر حجم اقدامات ضدایرانی خود افزوده و از فشارهای ایالات متحده بر ایران نیز حمایت کرده‌اند. دو هفته پیش یک روزنامه سعودی نزدیک به آل سعود، رسما به آمریکا توصیه کرد علیه ایران اقدام نظامی انجام دهد.

0% ...

آخرین اخبار

۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت


شروط گردان‌های سیدالشهدا در عراق برای سامان‌دهی سلاح+فیلم


شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند