ارتش الجزایر: انتخابات ریاست‌جمهوری باید هر چه زودتر برگزار شود

سه شنبه 7 خرداد 1398
18:24
ارتش الجزایر: انتخابات ریاست‌جمهوری باید هر چه زودتر برگزار شود رئیس ستاد مشترک ارتش الجزایر در بیانیه‌ای گفت که انتخابات ریاست جمهوری این کشور باید در سریعترین زمان ممکن برگزار شود.

العالم - آفریقا

ارتش الجزایر روز سه‌شنبه بیانیه‌ای را در خصوص انتخابات ریاست جمهوری این کشور صادر کرد.

در این بیانیه که توسط رئیس ستاد مشترک ارتش الجزایر قرائت شد، آمده که «انتخابات ریاست جمهوری باید در سریعترین زمان ممکن برگزار شود».

به گزارش شبکه العربیه، وی تاکید کرد که «گفت‌وگو تنها راه حل برای برون رفت از بحران کنونی الجزایر است».

این بیانیه‌ای از سوی ارتش الجزایر پس از آن صادر شد که هیچ فردی به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری، مدارک خود را جهت ثبت‌نام ارائه نکرد.

در حالی ‌که دولت الجزائر ۴ جولای را به عنوان زمان برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام کرده است، اما هیچ فردی به عنوان نامزد این انتخابات ثبت‌نام نکرد.

پیشتر وزارت کشور الجزائر اعلام کرده بود که ۷۷ نفر از جمله برخی نمایندگان احزاب مختلف به خصوص «عبدالعزیز بلعید» رئیس حزب جبهة المستقبل، «بلقاسم ساحلی» رئیس حزب «التحالف الوطنی الجمهوری» و «الطیب ینون» رئیس حزب الجبهه الجزائریة للتنمیة و الحریة و العدالة، از نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری انصراف داده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک


فرمانده کل ارتش: تجربه جنگ‌های اخیر اهمیت حیاتی و راهبردی پدافند هوایی را آشکار ساخت


موشک خیبرشکن؛ قهرمان میدان مبارزه


مخالفت عراق با تمدید حضور نیرو‌های ائتلاف بین المللی


پزشکیان: امنیت منطقه در گرو مقابله با رویکردهای مبتنی بر زور است


هشدار ایران به متجاوزان: به هر حمله ده‌ها برابر شدیدتر پاسخ می دهیم