بلومبرگ: واشنگتن اینستکس را به تحریم تهدید کرد

چهارشنبه 8 خرداد 1398
19:36
بلومبرگ: واشنگتن اینستکس را به تحریم تهدید کرد معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا کشورهای اروپایی را تهدید کرده که ممکن است ابزار مالی اروپا برای ارتباط مالی با ایران در چارچوب برجام را تحریم کند.

العالم - آمریکا

«سیگال منلکر»، معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی در نامه‌ای که روز هفتم ماه مه نوشته و به دست بلومبرگ رسیده تهدید کرده است که ابزار مالی اروپا برای تجارت با ایران (اینستکس) و هر آنکس که با آن مرتبط باشد می‌توانند از دسترسی به سیستم مالی ایالات متحده منع شوند.

اینستکس که هنوز راه‌اندازی نشده قرار بود به تجارت ایران در چارچوب برجام کمک کند اما بعدا بیان شد که در مرحله اول قرار است تنها به تجارت غذا و دارو اختصاص یابد.

بلومبرگ این اقدام آمریکا را به تشدید جنگ تجاری بین آمریکا و اروپا بر سر سرنوشت توافق هسته‌ای با ایران تعبیر کرده است.

سه کشور فرانسه، آلمان و انگلیس روز ۱۱ بهمن ماه ۱۳۹۷ سازوکار مالی ویژه اروپا برای بهره‌مندی ایران از مزایای اقتصادی برجام را رسما ثبت کردند. پاریس میزبان کانال مالی است و یک بانکدار برجسته آلمانی هم مسئولیت آن را بر عهده دارد. انگلیس هم رئیس هیأت نظارت است و از هر کدام از این کشورها هم یک نفر از وزارت امور خارجه حضور خواهد داشت و دیگر کشورهای اروپایی هم می‌توانند به این سه‌کشور بپیوندند.

0% ...

آخرین اخبار

افزایش بیش از چهار برابری وسعت دریاچه ارومیه


مخبر: پیام ایران از خط مقدم نبرد تا سازمان ملل، متحدانه است


حمله سایبری گسترده به دولت ژاپن؛ افشای اطلاعات ۲۴۶ هزار کارمند دولتی


یازده وجه تشابه میان حضرت معصومه(س) و حضرت زینب(س)


نماهنگ؛ ایران سرو بلند...تپش قلب انرژی تو رگ های وطن


موفقیت طرح «الزیدی» برای ساماندهی سلاح ها درهاله ای از ابهام


انتقاد بسکتبالیست مسلمان از حجاب‌ستیزی دولت فرانسه


نماهنگ؛ مهر، فصل پرواز ..


قوانین حمایت از خانواده ایران در مسیر انتقال تجربه به عراق


وال‌استریت‌ژونال: طرح عربستان برای دور زدن تنگه هرمز شکست خورد