عذرخواهی رئیس پلیس تهران از مردم به خاطر نحوه برخورد با نجفی

شنبه 11 خرداد 1398
15:10
عذرخواهی رئیس پلیس تهران از مردم به خاطر نحوه برخورد با نجفی فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: ما برخی از انتقادات در پرونده آقای نجفی را می‌پذیریم و رد نمی‌کنیم، ممکن است مأموران ما نیز اشتباهاتی داشته باشند و اگر مردم احساس می‌کنند که ما اشتباهی کردیم، عذرخواهی می‌کنیم.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

سردار حسین رحیمی درباره حواشی به وجود آمده از نوع برخورد پلیس با محمد علی نجفی در پلیس آگاهی تهران بزرگ، گفت: زمانی که از آقای نجفی فیلم گرفته شد مربوط به موقعی بود که او به پلیس آگاهی منتقل شد و بازجویی‌های مقدماتی از آقای نجفی در حال انجام بود.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: ما برخی از انتقادات را می‌پذیریم و رد نمی‌کنیم، ممکن است مأموران ما نیز اشتباهاتی داشته باشند و اگر مردم احساس می‌کنند که ما اشتباهی کردیم، عذرخواهی می‌کنیم.

به گزارش تسنیم، او خاطرنشان کرد: آن طور نیست که ما بگوییم ایرادی نداریم، ممکن است مامور ما اشتباهی داشته باشد اما سوء نیتی در کار نبوده است.

به گفته رحیمی پلیس و دستگاه قضایی درحال پیگیری پرونده آقای نجفی است.

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح ایران: هرگونه تجاوزی از هر جایی را تحمل نخواهیم کرد


پزشکیان: عملکرد سازمان ملل و شورای امنیت در مواجهه با تجاوز اخیر به ایران بسیار ناامیدکننده بود


عارف: اهل جنگ نیستیم، اما خوب می‌جنگیم


سناریوسازی‌های انتخاباتی نتانیاهو


دریادار سیاری: پدافند هوایی؛ سپر هوشیار امنیت ملی کشور است


گفت‌وگوی کوتاه رؤسای جمهور ایران و چین در حاشیه اجلاس شانگهای


تحریم آزمون تافل برای ایرانیان رفتار «عصر حجری» است


تاکید سرلشکر عبداللهی بر رهگیری اهداف در دورترین نقاط ممکن


هشدار کارشناسان اقتصادی نسبت به کاهش توان آمریکا در مدیریت شوک‌های قیمتی


رایزنی عراقچی و همتای آذربایجانی در بیشکک