عذرخواهی رئیس پلیس تهران از مردم به خاطر نحوه برخورد با نجفی

شنبه 11 خرداد 1398
15:10
عذرخواهی رئیس پلیس تهران از مردم به خاطر نحوه برخورد با نجفی فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: ما برخی از انتقادات در پرونده آقای نجفی را می‌پذیریم و رد نمی‌کنیم، ممکن است مأموران ما نیز اشتباهاتی داشته باشند و اگر مردم احساس می‌کنند که ما اشتباهی کردیم، عذرخواهی می‌کنیم.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

سردار حسین رحیمی درباره حواشی به وجود آمده از نوع برخورد پلیس با محمد علی نجفی در پلیس آگاهی تهران بزرگ، گفت: زمانی که از آقای نجفی فیلم گرفته شد مربوط به موقعی بود که او به پلیس آگاهی منتقل شد و بازجویی‌های مقدماتی از آقای نجفی در حال انجام بود.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: ما برخی از انتقادات را می‌پذیریم و رد نمی‌کنیم، ممکن است مأموران ما نیز اشتباهاتی داشته باشند و اگر مردم احساس می‌کنند که ما اشتباهی کردیم، عذرخواهی می‌کنیم.

به گزارش تسنیم، او خاطرنشان کرد: آن طور نیست که ما بگوییم ایرادی نداریم، ممکن است مامور ما اشتباهی داشته باشد اما سوء نیتی در کار نبوده است.

به گفته رحیمی پلیس و دستگاه قضایی درحال پیگیری پرونده آقای نجفی است.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد


اصابت موشک‌های سپاه به مقر ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


نخست وزیر هند در گفت‌وگو با پزشکیان بر صلح و دیپلماسی تاکید کرد


ترامپ تیم ملی فوتبال ایران را هم تهدید کرد


تخت‌روانچی: ایران به کشتی‌ برخی کشورها اجازه عبور از تنگه هرمز داده است


لاریجانی: برق منطقه را نیم‌ساعته قطع می‌کنیم


سکوت یونسکو در قبال حمله به آثار تاریخی ایران غیرقابل قبول است


دعوت پزشکیان از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس


واکنش فرمانده نیروی دریایی سپاه به پیام رهبر انقلاب


مسیر‌های ده‌گانه راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران