گاردین: 250 هزار تظاهرات کننده انگلیسی منتظر ترامپ در لندن هستند

يکشنبه 12 خرداد 1398
20:01
گاردین: 250 هزار تظاهرات کننده انگلیسی منتظر ترامپ در لندن هستند
رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه در حالی در سفری رسمی وارد لندن می‌شود که دست‌کم 250 هزار تظاهرات کننده انگلیسی در انتظار وی هستند.

العالم - اروپا

انتظار می‌رود که همزمان با سفر «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به لندن تظاهرات گسترده‌ای علیه سیاست‌های دولت وی در موضوعات مختلف برگزار شود.

به گزارش گاردین، برآوردها حاکی از آن است که دست کم 250 هزار تظاهرات کننده از گروه‌ها و سازمان‌های مختلف از جمله مخالفان برگزیت و طرفداران محیط زیست و دیگر گروه‌ها علیه ترامپ تظاهرات کنند.

تظاهرات کنندگان قصد دارند در برابر دفتر «ترزا می» نخست وزیر انگلیس در داونینگ استریت و همزمان با استقبال وی از ترامپ تجمع کنند.

تظاهرات کنندگان به شدت از مقامات آمریکایی به دلیل فشار بر پلیس لندن برای ایجاد منطقه حائل در طول مسیر حرکت ترامپ به دفتر ترزا می انتقاد کردند. مقامات آمریکایی خواستار آن شدند که معترضان دست کم 70 متر با داونینگ استریت فاصله داشته باشند.

فعالان در تلاش هستند تا با جمع آوری کمکی به اندازه 38 هزار دلار بالون بزرگی از ترامپ که به شکل یک نوزاد خشمگین است به پرواز در بیاورند.

ترامپ به عنوان سومین رئیس جمهور تاریخ ایالات متحده خواهد بود که در سفری رسمی وارد انگلیس می‌شود. ترامپ جولای گذشته در سفری کوتاه به انگلیس سفر کرده بود اما با وجود آنکه با ملکه دیدار کرد این سفر رسمی به حساب نمی‌آمد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رسوایی در انگلیس؛ آمار تکان‌دهنده مرگ‌ومیر ناشی از گرما


ترامپ به ناچار عملیات نظامی علیه ایران را متوقف و به جنگ اقتصادی روی آورد+ فیلم


اسپانیا عملیات رژیم صهیونیستی علیه تأسیسات آنروا را محکوم کرد


گزارش العالم از آغاز سال تحصیلی در غزه؛ برپایی کلاس های درس روی ویرانه‌ها + ویدئو


سیلاب در نپال حدود ۸۰۰ مفقود و بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشت+فیلم


ابراز همدردی ایران با خانواده قربانیان آتش سوزی در پاکستان


هشدار سازمان ملل نسبت به تداوم حملات در غزه و بحران کرانه باختری


واکنش تند لندن به اقدام رژیم صهیونیستی در ویران‌سازی مرکز آموزشی سازمان ملل


نماینده لبنان: طرح انحصار سلاح در سایه اشغالگری، توطئه‌ای علیه مقاومت است


واکنش تند سفیر فرانسه به درخواست بن‌گویر برای قتل‌عام فلسطینیان