حمله موشکی به فرودگاه T-4 سوریه

دوشنبه 13 خرداد 1398
01:54
حمله موشکی به فرودگاه T-4 سوریه رسانه‌های دولتی سوریه از حمله موشکی به فرودگاه نظامی تی-فور (T-4) در حومه شهر حمص و واکنش سامانه‌های پدافندی ارتش سوریه خبر داده‌اند.

العالم - سوریه

رسانه‌های دولتی سوریه از حمله موشکی به فرودگاه نظامی T-4 در حومه «حمص» و واکنش سامانه‌های پدافندی ارتش سوریه خبر داده‌اند.

تلویزیون سوریه بامداد دوشنبه (به وقت تهران) از حمله به فرودگاه نظامی «تیاس» معروف به T-4 در حومه شرقی «حمص» خبر داد.

بر اساس این گزارش، این فرودگاه هدف حمله موشکی قرار گرفته و پدافند موشکی ارتش سوریه برای مقابله با اهداف متخاصم وارد عمل شده و شماری از موشکها را سرنگون کرده است.

خبرگزاری سوریه به نقل از خبرنگار خود در منطقه، نوشته است که این حملات تاکنون یک شهید و دو مجروح از سربازان ارتش سوریه برجا گذاشته و خساراتی نیز در بر داشته است.

فرودگاه نظامی T-4 که در شمال التیاس و غرب شهر «تدمر» (پالمیرا) واقع شده، بزرگترین پایگاه هوایی ارتش سوریه به شمار می‌رود و یکی از عناصر کلیدی در مبارزه ارتش سوریه با گروه‌های تروریستی از جمله داعش و القاعده است.

بامداد چهارشنبه هم رژیم صهیونیستی با ادعای برخورد چند راکت با منطقه «جولان» اشغالی، مناطقی در خاک سوریه را هدف حمله قرار داد. تل‌آویو پس از آن حمله ادعا کرد چند توپ، سامانه پدافندی و ایستگاه‌های اطلاعاتی و نظارتی را در نزدیکی مناطق «خان الشیخ» و شمال قنیطره هدف قرار داده است.

در حال تکمیل...

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی بر توسعه مناسبات اقتصادی و تجاری ایران و چین تأکید کرد


ویدئوگرافی| نتانیاهو در امارات؛برگزاری نشست محرمانه عربی – "اسرائیلی"


میرزازاده نخستین طلای کشتی ایران را در ناگویا به گردن آویخت+ فیلم


تهدید آمریکا به مداخله در امور داخلی یونان؛ مخالفان دولت خواستار توضیح شدند


آمریکا از نهاد اروپایی «مبارزه با فساد» خارج شد؛ ادامه سیاست خروج از سازمان‌های بین‌المللی


سخنگوی وزارت دفاع عراق: هیچ هواپیمای ائتلاف بین المللی در پایگاه ویکتوریا حضور ندارد


صدها صهیونیست در قدس اشغالی به مسجدالاقصی یورش بردند


انفجار یک خمپاره عمل نکرده باز هم جان ۳ کودک را در افغانستان گرفت


فریاد فوتبال علیه نسل‌کشی در غزه


چین خواستار بازگشت ایران و آمریکا به توافق اسلام‌آباد شد