حمایت شهردار نیویورک از همتای لندنی و انتقاد از ترامپ در اهانت به صادق خان

چهارشنبه 15 خرداد 1398
07:13
حمایت شهردار نیویورک از همتای لندنی و انتقاد از ترامپ در اهانت به صادق خان «بیل د بلاسیو» شهردار نیویورک بامداد چهارشنبه از همتای لندنی خود درپی اهانت ترامپ به وی حمایت کرد و گفت که ترامپ به صادق خان به خاطر مسلمان بودن او اهانت کرده است.

العالم _ آمریکا

به گزارش تارنمای روزنامه فرامنطقه ای «القدس العربی»، بلاسیو در حساب کاربری اش در توئیتر نوشت: ترامپ با حمله به شهردار لندن می خواست او را نابود کند.

وی که خود را برای نامزدی حزب دمکرات در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا آماده می کند، افزود که همتای لندنی اش شایسته احترام است.

این در واقع پاسخ به اهانت ترامپ به صادق خان است که وی را بازنده ای چون تکه سنگی سرد خوانده بود.

رئیس جمهوری آمریکا ۱۳ خرداد ماه و پیش از فرود هواپیمای اختصاصی اش در فرودگاه لندن در توییتی به شهردار لندن حمله کرده و او را "شهرداری افتضاح" و یک "بازنده" نامیده بود.

ترامپ نوشته بود، صادق خان باید به جای تمرکز بر رئیس جمهوری آمریکا، بر جرم و جنایت در لندن تمرکز کند.

ترامپ، در چند رشته توییت، د بلاسیو را با صادق خان مقایسه کرده و نوشته بود: خان زیاد مرا به یاد شهردار " احمق و بی‌کفایت مان" در نیویورک (یعنی) بیل د بلاسیو، می‌اندازد.

د بلاسیو تمرکز خود را اخیراً بر حمله به سیاست های ترامپ گذاشته است، بطوری که اخیراًً در برج ترامپ، کنفرانسی را برگزار کرد و به مساله گازهای گل خانه ای در نیویورک پرداخت.

شهردار دمکرات شهر نیویورک هفته گذشته نیز یک راهپیمایی برای افزایش مرخصی کارمندان بخش خصوصی را تدارک دید.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان:با هم افزایی وانسجام داخلی بر مشکلات غلبه می‌کنیم


محسنی اژه‌ای دوباره رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع تشخیص شد


تحلیل‌گر سیاسی: ایران آماده جنگ است و تنگه هرمز برگ برنده همیشگی ایران است


عیادت رئیس دفتر مقام معظم رهبری در قم از آیت‌الله شبیری زنجانی


پاسخ عزیزی به بسنت درباره ادعای صف‌های طولانی بنزین در ایران!


انصراف رقیب گروسی از دبیرکلی سازمان ملل


قالیباف: تا زمانی که شروط ما محقق نشود، مذاکره انجام نخواهد شد


۴ کشته در حمله آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب


افغانستان: خواهان ادامه گفت‌وگو و همکاری با پاکستان هستیم


حملۀ اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه