خبر فوری:

مخالفت نمایندگان کنگره آمریکا با تصمیم دولت ترامپ برای فروش تسلیحات به عربستان

چهارشنبه 15 خرداد 1398
09:26
مخالفت نمایندگان کنگره آمریکا با تصمیم دولت ترامپ برای فروش تسلیحات به عربستان دولت ترامپ با اعلام «وضعیت اضطراری» و با مطرح کردن ادعای تنش با ایران، کنگره را در جریان ۲۲ معامله فروش سلاح به عربستان، امارات و اردن قرار داده است.

العالم _ آمریکا

به گزارش العالم به نقل از رویترز گزارش‌ها حکایت از آن دارد که شماری از اعضای کنگره آمریکا از جمله نمایندگانی از حزب جمهوریخواه در حال تهیه طرح‌هایی برای مقابله با تصمیم دولت دونالد ترامپ برای فروش ۸ میلیارد دلار تسلیحات به این کشورها هستند.

دستیاران نمایندگان کنگره به رویترز گفته‌اند اولین طرح طی روزهای آینده به رأی گذاشته می‌شود.

به نوشته رویترز، تصمیم دولت دونالد ترامپ برای انجام این معاملات تسلیحاتی خشم شماری از نمایندگان کنگره از جمله دموکرات‌ها و جمهوریخواهان را درپی داشت. آنها نگران هستند که دونالد ترامپ در آینده هم با دور زدن کنگره به هر کشوری که خواست سلاح بفروشد.

مشاوران و دستیاران نمایندگان کنگره می‌گویند، در مجلس نمایندگان که در آن دموکرات‌ها اکثریت دارند، قانونگذاران در حال تهیه طرحی هستند که دولت ترامپ را موظف می‌کند اجرای این ۲۲ معامله تسلیحاتی با عربستان، امارات و اردن را متوقف کرده و خواست خود را دوباره از مسیر عادی برای تصویب به کنگره بفرستد.

طبق این گزارش، احتمالا نمایندگان مجلس آمریکا به دنبال اصلاحاتی در «قانون کنترل صادرات تسلیحات» مصوبه سال ۱۹۷۶ هستند تا از فروش تسلیحات نظامی با توسل به اعلام وضعیت اضطراری جلوگیری کنند.

اعضای مجلس نمایندگان آمریکا می‌گویند هرگونه طرحی در این زمینه از حمایت نمایندگان از دو حزب جمهوریخواه و دموکرات برخوردار است.

ماه‌هاست که کنگره به دلیل نقض حقوق بشر در عربستان و تلفات انسانی در جنگ یمن مانع فروش سلاح و تسلیحات به عربستان و امارات شده است.

طبق قانون، در شرایط عادی به نمایندگان کنگره فرصت داده می‌شود که فروش تسلیحات نظامی را بررسی کرده و تایید کنند، اما اگر رئیس‌جمهور از اختیارات خود برای توسل به وضعیت اضطراری استفاده کند، می‌تواند قانون کنترل فروش تسلیحات و لزوم تایید معامله توسط کنگره را نادیده بگیرد.

0% ...

آخرین اخبار

تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه


پ.ک.ک ۴ پایگاه خود در شمال عراق را تخلیه کرد


سخنرانی‌نویس پیشین کاخ سفید: رؤیای عصر طلایی روبیو، آمریکا را به عصر حجر نزدیک می‌کند


گزارش العالم از مراسم رونمایی کتاب " هزار و یک پرسش درباره مقاومت


تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست