وکیل «نزار زاکا» احتمال آزادی وی از ایران را تأیید کرد

چهارشنبه 15 خرداد 1398
13:43
وکیل «نزار زاکا» احتمال آزادی وی از ایران را تأیید کرد
وکیل یک شهروند لبنانی که به اتهام جاسوسی برای آمریکا در ایران بازداشت شده بود احتمال آزادی وی را تأیید کرد.

العالم _ لبنان

وکیل یک شهروند لبنانی که به اتهام جاسوسی برای آمریکا در ایران بازداشت شده بود گزارش‌های قبلی درباره آزادی وی را تأیید کرده و گفته احتمالاً او «ظرف چند روز آینده» آزاد خواهد شد.

پیش از این برخی منابع از جمله «نور نیوز» گزارش داده بودند «میشل عون»، رییس جمهور لبنان از مسئولین ایران خواسته است، «نزار زاکا» شهروند لبنانی که در خدمت سرویس جاسوسی آمریکا بوده و پس از دستگیری، دوران محکومیت خود را در ایران سپری می‌کند، آزاد شود.

این منابع گفته‌اند این درخواست به دلیل نقش و جایگاه تاثیرگذار رئیس جمهور لبنان در حمایت و پشتیبانی از جریان مقاومت با نظر مثبت بررسی شده و به احتمال قوی بزودی اجرایی می شود.

«ماجد دیماشکیه»، وکیل نزار زاکا به خبرگزاری آسوشیتدپرس این خبر را تأیید کرده و گفته آزادی او به دلیل میانجی‌گری مقام‌های ارشد لبنانی از جمله «میشل عون» و «سعد الحریری»، نخست‌وزیر لبنان زمینه آزادی او فراهم شده است.

به گزارش تسنیم، نزار زاکا که از او به عنوان گنج پنهان ایالات متحده یاد می‌شود، فارغ‌التحصیل آکادمی نظامی «ریور ساید» آمریکا در سال 1985 و عضو شورای فارغ‌التحصیلان این آکادمی است. علاوه بر این، 2 تن از فرزندان وی نیز در این آکادمی تحصیل کرده‌اند.

این جاسوس آمریکایی-لبنانی که دبیرکلی سازمان عربی اطلاعات و ارتباطات بوده، در زمینه فضای سایبری نیز فعالیت‌های مختلفی انجام داده و در اسنادی که از ویکی لیکس منتشر شده، آمده است: او پیش از این حامی جریان آزاد ملی لبنان بوده است، اما بعدها و در سال 2009 مسئولیت ستاد انتخاباتی جریان 14 مارس در منطقه زحله را به عهده گرفت.

بنا بر این گزارش، وی از افراد مورد اعتماد آمریکا محسوب می‌شده و سفارت آمریکا با وی در بیروت ارتباط نزدیکی داشته است.

نزار زاکا اقدامات مختلفی را در لبنان انجام داده و گاهی با جریان 14مارس همراه بوده و گاهی نیز به ظاهر به عنوان مخالف این جریان و سعد حریری گام برداشته است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

نگرانی آمریکا از مهندسی معکوس زهپاد خود توسط ایران


هشدار مشاوران ترامپ درباره تداوم جنگ تا پایان ریاست‌جمهوری


تسلط نیروهای یمنی بر شهر «الخوخه» و پیشروی به سمت «المخاء»


حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب عربستان سعودی


قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم