بدترین روزهای حیات سیاسی نتانیاهو؛ سردرگمی در میان تشکیل حکومت و تقابل با مقاومت

پنج‌شنبه 16 خرداد 1398
08:03
 نبیه عواضه کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اوضاع سیاسی رژیم صهیونیستی گفت: نتانیاهو امروز بدترین روزهای حیات سیاسی خود را سپری می کند، ضعیف شدن امکان  مقابله با ایران و سرنوشت مبهم معامله قرن همه و همه شرایط سختی را برای نتانیاهو رقم زده اند و او الان در حال تلاش برای پر کردن این فراغ با استفاده از ادبیات همیشگی تحریم اقتصادی ایران است تا  شکست خود در تشکیل جبهه ای واحد برای حمله نظامی به ایران جبران کند.

العالم - فلسطین اشغالی

در برنامه "العین الاسرائیلیه" شبکه العالم عواضه، کارشناس مسائل سیاسی افزود: اتفاقات بر عکس انتظارات نتانیاهو پیش می رود، مسئله ای که باعث شده رسانه های اسرائیلی حلقه محاصره را بر نتانیاهو تنگ تر کنند.

در خصوص نبرد اخیر جریان مقاومت و رژیم صهیونیستی عواضه افزود که قدرت موشکی و پهپاد های مقاومت باعث سردرگمی رژیم صهیونیستی که از برتری نظامی و هوایی بهره می برد شده است، امری که با در آمیخته شدن با بحران سیاسی اخیر نتانیاهو اوضاع را در درون این رژیم به شدت سخت می کند.

0% ...

آخرین اخبار

آتش سوزی در دو نفتکش و یک یدکش در پی عبور از مسیر غیر مجاز تنگه هرمز


فرماندار دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بدترین سیاست خارجی دوران ماست


سرلشکر رضایی: ملت ایران شکست بزرگی را به ترامپ تحمیل کرد


روسیه: انتخابات کنگره رویکرد ترامپ را تغییر نمی‌دهد


هشدار رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق درباره عواقب اقدام نظامی جدید علیه ایران


هشدار ایتالیا درباره تهدیدهای سایبری؛ بانک فرانسوی هدف سارقان قرار گرفت


عربستان و سوریه با حضور شرع و بن‌سلمان توافق‌نامه‌ امضا کردند


ایلان ماسک پس از شکست جمهوری‌خواهان، پیام‌های انتخاباتی خود را پاک کرد


فاکس‌نیوز: جی‌دی ونس با حامیان ناراضی ترامپ ائتلاف تشکیل می‌دهد


ترامپ: قصد برکناری وزیر جنگ را ندارم