جاده کندوان و هراز بخاطر ترافیک سنگین یک طرفه شد

پنج‌شنبه 16 خرداد 1398
22:13
جاده کندوان و هراز بخاطر ترافیک سنگین یک طرفه شد پلیس راه مازندران عصر امروز به دلیل ترافیک سنگین خودروها در محورهای کوهستانی کندوان و هراز ، این دو محور را برای حرکت روان خودروها به سمت پایتخت یک طرفه کرد.

العالم ـ ایران

رئیس پلیس راه استان مازندران عصر پنجشنبه با اعلام یک طرفه بودن هر دو محور کندوان و هراز گفت: هم اکنون وضعیت ترافیک در هر دو محور کندوان و هراز سنگین است.

سرهنگ علیرضا قدمی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به دلیل حجم بالای تردد خودروها هر دو محور کندوان و هراز یک طرفه شده و این وضعیت تا تخلیه کامل خودروها ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در حال حاضر وضعیت ترافیک در محور کندوان از شهر مرزن آباد تا دو راهی دزدبن کاملاً سنگین است.

قدمی گفت: همچنین در محور هراز تردد خودروها از پارک جنگلی آمل تا منطقه چلاو هم سنگین است.

به گفته وی، تردد در محور فیروزکوه عادی و روان است.

به گزارش ایرنا، در تعطیلات چهار روزه عید سعید فطر و تعطیلات ۱۴ و ۱۵ خرداد، هزاران مسافر و گردشگر از سراسر کشور برای گذراندن تعطیلات به شهرهای مختلف استان مازندران در شمال کشور سفر کرده اند.

این گزارش حاکیست تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۴ روز جمعه تا پنج بامداد روز شنبه هجدهم خرداد از کرج به سمت مرزن آباد ممنوع بوده و با اعلام مأموران پلیس راه در محل تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۶ روز جمعه تا پنج بامداد روز شنبه از مرزن آباد به سمت کرج بصورت یکطرفه است.

0% ...

آخرین اخبار

طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم


شبکه پستی ابزاری برای تحقق عدالت در توزیع خدمات است


ایران خطوط قرمز خود را ترسیم کرد: تنگه هرمز تحت فشار و محاصره آمریکا گشوده نخواهد شد


سناتورها علیه ترامپ؛ انتقادهای فراجناحی بر سر توافق صادرات گازوئیل روسیه


"پرچم دروغین" ترفند فریبکارانه تل آویو برای توجیه جنگ و تجاوز


انفجار در مرز لبنان با فلسطین اشغالی؛ یک کشته و ۲۰ زخمی + تصاویر و فیلم


ویدئو گرافیک/ زمستان سرد غزه؛ تکرار رنجی دوباره برای آوارگان بی‌سرپناه


تحرکات آمریکا برای پیشبرد طرح خلع سلاح حماس در سایه تداوم حملات به غزه