تبرئه جانسون از سوی دادگاه انگلیس

شنبه 18 خرداد 1398
18:09
تبرئه جانسون از سوی دادگاه انگلیس بوریس جانسون از اتهام دروغ‌پراکنی به قصد فریب مردم در خلال کمپین همه‌پرسی برگزیت در سال 2016 تبرئه شد.

العالم - اروپا

دادگاه عالی انگلیس «بوریس جانسون» وزیر امور خارجه پیشین را از اتهام فریب افکار عمومی جهت رأی دادن به برگزیت، تبرئه کرد.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «یورونیوز»، جانسون که یکی از رهبران کمپین طرف‌داران خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۶ بود، توسط فردی به نام «مارکوس بال»، به دروغ‌گویی برای تغییر افکار عمومی به نفع اهداف خود متهم شد.

طبق شکایت مارکوس بال، جانسون برای ترغیب رأی دادن شهروندان بریتانیا به برگزیت، بر روی اتوبوس انتخاباتی قرمز رنگ خود به دروغ نوشته بود: «بریتانیا هفته‌ای ۳۵۰ میلیون پوند به اروپا پول می‌فرستد».

روز جمعه وکلای جانسون توانستند ادعای فریب مردم توسط او را تکذیب کنند. انتظار می‌رود قضات استدلال خود برای تبرئه جانسون را در آینده منتشر کنند.

پس از اعلام رسمی استعفای «ترزا می» نخست‌وزیر بریتانیا در روز گذشته، رقابت برای جانشینی او جدی‌تر شده است. در این میان، جانسون یکی از کاندیداهای اصلی این رقابت است.

او هفته گذشته اعلام کرد اگر نخست‌وزیر شود با توافق یا بدون توافق با اتحادیه اروپا، برگزیت را اجرایی می‌کند.

دونالد ترامپ پیش از سفر هفته پیش خود به انگلیس گفت جانسون دوست خوب او و گزینه خوبی برای نخست‌وزیری است. «جرمی کوربین» رهبر حزب کارگر انگلیس در واکنشی تند به این سخن ترامپ گفت نخست‌وزیر را مردم بریتانیا انتخاب می‌کنند، نه رئیس‌جمهور آمریکا.

«ساجد جاوید» وزیر کشور انگلیس و رقیب جانسون در تصاحب مقام نخست‌وزیری در پیامی توئیتری نوشت:‌ «بسیار خوشحالم که می‌بینم پرونده دادگاهی بوریس جانسون به دور انداخته شد. این‌طور احساس می‌شود که آزادی بیان به‌طور فزاینده‌ای مورد چالش قرار می‌گیرد. ما همیشه باید به‌دنبال باز کردن فضای بحث‌های سیاسی باشیم تا بستن این فضا».

«مارگون کلمن» قاضی پرونده جانسون پیش‌تر اعلام کرده بود این پرونده در تاریخ ۲۵ فوریه ۲۰۱۹ به دست دادگاه رسید که شامل سه اتهام در خصوص سوء رفتار در جایگاه دولتی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند