هواپیمای نظامی آمریکایی که از تل‌آویو برخاسته بود، در بیروت فرود آمد

شنبه 18 خرداد 1398
22:52
هواپیمای نظامی آمریکایی که از تل‌آویو برخاسته بود، در بیروت فرود آمد
رادارها صبح امروز از فرود یک هواپیمای نظامی آمریکا در فرودگاه بیروت خبر دادند که از تل‌آویو برخاسته بود اما مدیر فرودگاه بیروت ساعاتی بعد این خبر را رد کرد.

العالم - لبنان

فرود یک فروند هواپیمای نظامی آمریکایی که از تل‌آویو برخاسته و صبح امروز شنبه در بیروت فرود آمده بود، در لبنان جنجالی شد.

حساب «اینتل اسکای» (IntelSky) امروز در توییتر نوشت، یک هواپیمای نظامی آمریکایی از تل‌آویو برخاست و ساعت ده صبح امروز شنبه در فرودگاه بیروت به زمین نشست.

اینتل اسکای گزارش کرد که طبق اطلاعات به دست آمده، این هواپیما حدود چهارده دقیقه در فرودگاه بیروت توقف کرد.

برخی فعالان خواستار توضیح مسئولان لبنانی در خصوص اطلاعات منتشره، شده‌اند.

به گزارش وبسایت النشره لبنان، ساعاتی بعد «فادی الحسن» رئیس فرودگاه بیروت، در سخنانی تلویزیونی، فرود هرگونه هواپیمای آمریکایی در فرودگاه بیروت را که از تل‌آویو آمده باشد، کاملا انکار و تکذیب کرد.

طبق آنچه رسانه‌های لبنانی منتشر کردند، مدت توقف هواپیما چهارده دقیقه بوده و بعد از آن به تل‌آویو بازگشته است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم