دادگاه آمریکا با آزادی عضو تیم فشار حداکثری ترامپ بر ایران مخالفت کرد

يکشنبه 19 خرداد 1398
12:32
دادگاه آمریکا با آزادی عضو تیم فشار حداکثری ترامپ بر ایران مخالفت کرد دادگاه ایالت ویرجینیا با درخواست وکلای «جورج نادر» برای آزادی مشروط وی مخالفت کرد و گفت، این فرد برای جامعه آمریکا بسیار خطرناک است.

العالم ـ آمریکا

به گزارش سایت خبری جرائم و قوانین آمریکا، قاضی دادگاه ویرجینیا به‌رغم فشار وکلای نادر برای آزادی مشروط خواستار بازداشت وی تا زمان برگزاری جلسات دادگاه شد.

وکلای نادر بر این باور بودند که به دلیل عمل جراحی قلب بتوانند از قاضی پرونده آزادی مشروط دریافت کنند اما قاضی، نادر را فردی خطرناک برای جامعه آمریکا خواند.

پیش از این شبکه سی ان ان به نقل از دادستان فدرال شهر نیویورک اعلام کرد، جورج نادر یکی از اعضای تیم فشار حداکثری دونالد ترامپ بر ایران به اتهام انتشار تصاویر تعرض جنسی به کودکان در شهر نیویورک بازداشت شد.

بر اساس گزارش وزارت دادگستری آمریکا، وی پیش از این نیز در سال ۱۹۹۱ میلادی به دلیل اتهام تعرض جنسی به کودکان مورد بازداشت قرار گرفت.

به گفته وزارت دادگستری، در صورت ثابت شدن اتهام وارده نادر به ۱۵ سال تا ۴۰ سال حبس محکوم خواهد شد.

عارف نادر علاوه بر حضور در تیم فشار حداکثری دونالد ترامپ بر ایران به‌عنوان رابط و لابی گر میان تجار آمریکا با کشورهای منطقه خلیج فارس بویژه عربستان و امارات شناخته می‌شود.

نادر همچنین مشاور کنونی شیخ محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی و مشاور اریک پرنس رئیس شرکت امنیتی بلک واتر است.

بازرس مولر در سال ۲۰۱۸، از جوذج نادر به اتهام دست داشتن در ارتباط مشکوک نقش امارات در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا بازجویی کرد.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی وزارت دفاع عراق: هیچ هواپیمای ائتلاف بین المللی در پایگاه ویکتوریا حضور ندارد


صدها صهیونیست در قدس اشغالی به مسجدالاقصی یورش بردند


انفجار یک خمپاره عمل نکرده باز هم جان ۳ کودک را در افغانستان گرفت


فریاد فوتبال علیه نسل‌کشی در غزه


چین خواستار بازگشت ایران و آمریکا به توافق اسلام‌آباد شد


سردارطلایی نیک: راه پایان درگیری پذیرش حقوق مشروع ایران است


نخست وزیر قطر : ایران همیشه همسایه ما باقی خواهد ماند


دریادار ایرانی: اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است


حادثه امنیتی برای پرواز ابوظبی به تل‌آویو


چماق جدید آمریکا بر سر عراق با تهدید به «بالکانیزه‌ شدن»