دیدار فرمانده تروریست‌های «سنتکام» با السیسی

سه شنبه 21 خرداد 1398
21:31
دیدار فرمانده تروریست‌های «سنتکام» با السیسی
فرمانده تروریست‌های سنتکام با رئیس جمهور مصر در قاهره دیدار و در مورد روابط دوجانبه و تحولات منطقه گفت‌وگو کرد.

العالم - مصر

«کنت اف مک کنزی» فرمانده تروریست‌های سنتکام آمریکا با «عبدالفتاح السیسی»، رئیس جمهوری مصر و فرمانده سابق ارتش این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روزنامه الکترونیکی رأی الیوم، سخنگوی ریاست جمهوری مصر سه‌شنبه (۲۱ خرداد) اعلام کرد که سیسی به همراه «محمد زکی»، فرمانده کل نیروهای مسلح و وزیر دفاع مصر از مک‌کنزی در کاخ ریاست جمهوری این کشور استقبال کرده است.

بسام راضی، سخنگوی ریاست جمهوری مصر گفت السیسی طی این دیدار بر اهمیت روابط راهبردی بین قاهره و واشنگتن به ویژه در حوزه همکاری نظامی دو طرف تأکید کرد.

فرمانده تروریست‌های سنتکام آمریکا همچنین در این دیدار روابط نظامی قوی بین مصر و آمریکا را ستود و از علاقمندی کشورش به تداوم تقویت این روابط و همه زمینه‌ها خبر داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری