ظریف: دیدار آبه با رهبری دوستانه و مفید بود

پنج‌شنبه 23 خرداد 1398
14:47
ظریف: دیدار آبه با رهبری دوستانه و مفید بود وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با «دوستانه و مفید» توصیف کردن دیدار نخست‌وزیر ژاپن با مقام معظم رهبری، گفت که دلیل تمام تنش‌ها، جنگ اقتصادی آمریکا علیه مردم ایران است.

العالم - ایران / سیاسی

«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار امروز (پنجشنبه) «آبه شینزو» نخست‌وزیر ژاپن با رهبر معظم انقلاب اسلامی را «مثمر ثمر، دوستانه و مفید» توصیف کرد.

ظریف در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: «بعد از سفر تاریخی آبه شینزو نخست‌وزیر ژاپن (به ایران) مذاکرات مثمر ثمری با کُنو تارو وزیر خارجه این کشور انجام شد».

وی با به اشتراک‌گذاری تصاویری از دیدار آبه با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی، توضیح داد که گفت‌وگوها در این دیدار، «مبسوط، دوستانه و مفید» بود.

وزیر خارجه ایران در پایان با انتقاد از رویکرد آمریکا در قبال ایران و توافق هسته‌ای افزود: «دلیل تنش‌ها (در منطقه) مشخص است؛ نقض برجام توسط آمریکا و اعمال جنگ اقتصادی بر مردم ایران».

فاس

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ کوبنده سناتور منتخب تگزاس به اتهام‌زنی ترامپ: بمباران کودکان ایرانی توهین به مسیح است


پیامدهای انتخابات آمریکا بر صحنه داخلی رژیم صهیونیستی+فیلم


مبارزه، استعمارستیزی و فلسطین؛ پیام جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت+فیلم


غزه: کمبود تجهیزات پزشکی جان بیماران فلسطینی را تهدید می‌کند


پاسخ رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به ادعای تازه تل‌آویو


جنگنده‌های سعودی مزدوران خود را بمباران کردند


انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری