واکنش اتحادیه اروپا به حادثه دو نفتکش در دریای عمان

پنج‌شنبه 23 خرداد 1398
16:33
واکنش اتحادیه اروپا به حادثه دو نفتکش در دریای عمان
در پی وقوع حادثه برای دو نفتکش‌ در دریای عمان، اتحادیه اروپا خواهان حداکثر خویشتن‌داری در منطقه شد.

العالم - اروپا

اتحادیه اروپا در واکنش به حادثه نفتکش‌ها از کشورهای منطقه خواست برای جلوگیری از افزایش درگیری «حداکثر خویشتن‌داری» را از خود نشان دهند.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «العربیه»، «ماجا کوچیانچیچ» سخنگوی «فردیکا موگرینی» دبیرکل سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: «منطقه [خاورمیانه] نیاز به عناصر بیشتر برای بی‌ثباتی و تنش ندارد و از این رو درخواست او (موگرینی) و ما برای حداکثر خویشتن‌داری و جلوگیری از تحریکات ادامه خواهد یافت».

منابع خبری صبح پنجشنبه (۲۳ خرداد) از وقوع دو انفجار مهیب در دریای عمان خبر دادند. دقایقی بعد شبکه خبری «العالم» به نقل از «منابع محلی عمان» اعلام کرد که این دو انفجار به صورت پیاپی رخ داده و دو نفتکش بزرگ هدف حمله قرار گرفته‌اند و صدای انفجارها، ناشی از این حمله بوده است.

نفتکش «Front Altair» با پرجم جزایر مارشال متعلق به نروژ از قطر «اتانول»‌ بارگیری کرده بود و «Kokuka Courageous» با پرچم پاناما از «الجبیل» عربستان به مقصد سنگاپور، محموله «متانول» بارگیری کرده بود اما در آب‌های دریای عمان دچار حادثه شدند.

برخی از منابع خبری مدعی شدند که یکی از دو نفتکش در آستانه غرق شدن، قرار گرفته است. رویترز به نقل از یک منبع در باربری دریایی گزارش داد که همچنان آتش در این دو نفت‌کش شعله‌ور است، ولی خدمه‌های آن خارج شدند و در سلامت هستند. گفته می‌شود نفتکش نروژی مورد اصابت اژدر قرار گرفته است.

در پی این حادثه، نفت خام برنت با افزیش بیش از دو درصد به ۶۲.۵۳ دلار در هر بشکه و نفت خام آمریکا با افزایش حدود ۱.۵ درصد به ۵۲.۵۸ دلار در هر بشکه رسید.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم