حمله جنگنده‌های روسی و سوری به نشست فرماندهان جبهة النصره

جمعه 24 خرداد 1398
12:01
حمله جنگنده‌های روسی و سوری به نشست فرماندهان جبهة النصره جنگنده‌های روسی و سوری پس از نقض آتش‌بس از سوی تروریست‌ها، نشست فرماندهان جبهة النصره را در استان ادلب بمباران کردند.

العالم - سوریه

جنگنده‌های روسی و سوری شب گذشته (پنج‌شنبه) نشست فرماندهان گروهک جبهة النصره را در استان ادلب هدف قرار دادند. همچنین مناطق جنوبی این استان نیز بمباران شد.

یک منبع نظامی سوریه به خبرگزاری اسپوتینک گفت که جنگنده‌های روسی و سوری چندین حمله هوایی به مواضع تروریست‌ها در «خان شیخون»، «سفوهن»، «کفرنبل»، «حاس» و فرودگاه «تفتناز» در جنوب استان ادلب انجام دادند.

او گفت که این حملات پس از دریافت اطلاعات دقیق از برگزاری نشست فرماندهان «هیأت تحریر الشام» (جبهة النصره) در فرودگاه نظامی «تفتناز» صورت گرفت و محل نشست با سه حمله دقیق بمباران شد.

این منابع عالی‌رتبه ارتش سوریه افزود: «بیش از ۸۰ حمله هوایی در ۲۴ ساعت گذشته در چندین منطقه تحت تسلط تروریست‌های مسلح در شمال استان «حماه» و جنوب استان «ادلب» را انجام دادیم. همزمان توپخانه ارتش سوریه نیز چندین پایگاه و همچنین تحرکات تروریست‌ها را در روستاها و شهرک‌های «الزکاه»، «الاربعین»، «اللطامنه» و «کفررزیتا» گلوله باران کرد.»


محل فرودگاه نظامی تفتناز

او با اشاره به امضای توافق آتش‌بس میان روسیه و ترکیه که قرار بود از روز چهارشنبه آغاز شود، گفت این آتش‌بس مرده به دنیا آمد و پس از ساعاتی از امضای آن تروریست‌های مسلح در مناطق کاهش تنش به مواضع ارتش سوریه در مناطق «الحمامیات»، «الشیخ حدید» و «القصابیه» در حومه ادلب و حماه حمله کردند.

به گفته وی این برای اولین نیست که تروریست‌ها هرگونه آتش‌بسی را به شکست می‌کشانند و در حالی که در روزهای گذشته ارتش سوریه برای خروج غیر نظامیان از مناطق تحت تسلط تروریست‌ها، به اعلام آتش‌بس رضایت داده بود اما تروریست‌ها با حمله به مواضع ارتش سوریه، غیرنظامیان را مجبور به باقی ماندن در مناطق تحت تسلط خود کردند تا از آن‌ها به عنوان سپر انسانی استفاده کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکا در اردن


اعتراف نتانیاهو: من بودم که ترامپ را برای حمله به ایران متقاعد کردم


سپاه: حمله آمریکا به لارک، پاسخ و تنبیه متجاوز را در پی دارد


حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به جزیرۀ لارک


یک مقام ناتو: این ائتلاف نظامی با حمله قریب‌الوقوع روسیه مواجه نیست


گزارش العالم از فرصت صلح در سودان و گفتگوی فراگیر برای پایان جنگ + فیلم


دشمن به دنبال فرسایش ثبات ملی از مسیر جنگ روانی است


تداوم تجاوزگری به لبنان؛ دست و پا زدن نتانیاهو برای دستاورد انتخاباتی+فیلم


وزیر خارجه عراق: گفتگو بهترین راه‌حل برای بحران‌هاست


دیدار وزیران خارجه پاکستان و ترکیه در استانبول/ بررسی توسعه همکاری ها و تحولات منطقه