افزایش 10 درصدی هزینه بیمه کشتی‌ها در خلیج فارس

شنبه 25 خرداد 1398
03:07
افزایش 10 درصدی هزینه بیمه کشتی‌ها در خلیج فارس پس از حادثه روز پنجشنبه برای دو نفتکش در دریای عمان، هزینه بیمه کشتی‌ها در خلیج فارس دست کم افزایشی 10 درصدی داشته است.

العالم-جهان اسلام

شرکت‌های بیمه‌کننده اعلام کردند که هزینه بیمه کشتی‌هایی که در خاورمیانه تردد می‌کنند دست کم 10 درصد افزایش یافته است.

این افزایش پس از حادثه روز پنجشنبه برای دو نفتکش در دریای عمان روی داده است.

حادثه روز پنجشنبه برای دو نفتکش پیشتر نیز نگرانی‌ها درباره کاهش جریان نفت خام از یکی از مهمترین مسیرهای کلیدی کشتی رانی جهان را افزایش داده بود و همین موضوع باعث افزایش 4.5 درصدی قیمت نفت خام شده بود.

این حادثه حتی سبب شده تا برخی شرکت‌هایی که نفتکش دارند هرگونه رزرو نفتکش برای حمل نفت از کشورهای حاشیه‌ای خلیج فارس را لغو کنند.

از سوی دیگر، هزینه حمل نفت توسط سوپر نفتکش‌ها از کشورهای حاشیه‌ای خلیج فارس به کشورهای آسیایی در روز پنجشنبه از 13 هزار دلار در روز، افزایشی 2 هزار دلاری داشته باشد.

منابع خبری صبح پنجشنبه (23 خرداد) از وقوع دو انفجار مهیب در دریای عمان خبر دادند. مدتی بعد روشن شد که دو نفتکش دچار حریق شده‌اند. نفتکش «فرانت آلتر» (Front Altair) با پرچم جزایر مارشال متعلق به نروژ از قطر «اتانول»‌ بارگیری کرده و «کوکوکا کوریجس» (Kokuka Courageous) با پرچم پاناما از «الجبیل» عربستان به مقصد سنگاپور، محموله «متانول» بارگیری کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

پیامدهای جنگ ویرانگر اسرائیلی بر بخش آموزش در غزه+فیلم


عراقچی با وزرای خارجه اردن، عربستان و قطر درباره تحولات منطقه رایزنی کرد


اعترافات آمریکایی‌ها، دلیل ناکامی جمهوری‌خواهان در انتخابات را آشکار می‌کند +فیلم


کارشناس روس: جنگ با ایران به شکست فاجعه‌بار ترامپ منجر شد/ سرنوشت تلخ ویتکاف و کوشنر


یمن ادعای ریاض درباره رهگیری موشک در آسمان مدینه منوره را رد کرد


طلای جهانی پاورلیفتینگ بر گردن ملی‌پوش نابینای ایران


رد ادعای مداخله ایران در یمن توسط بقائی؛ اتهام نقض حقوق بشر به اروپا


کاریکاتور | شکست حزب ترامپ در کنگره زیر تیغ طنز کاریکاتوریست‌های جهان


ایران با آمادگی نظامی حداکثری به استقبال گفت‌وگو می‌رود+فیلم


برنی سندرز: دموکرات‌ها می‌توانند با قطع بودجه نظامی،جنگ علیه ایران را متوقف کنند