انصارالله: «جنگ بزرگ» در داخل خاک عربستان در راه است

شنبه 25 خرداد 1398
18:14
انصارالله: «جنگ بزرگ» در داخل خاک عربستان در راه است عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله با بیان اینکه «موعد جنگ بزرگ نزدیک است» گفت که این درگیری در داخل خاک دشمن سعودی انجام خواهد شد.

العالم - یمن

همراه با افزایش حملات موشکی و پهپادی نیروهای یمنی علیه مواضع عربستان سعودی، «محمد ناصر البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در صفحه فیس بوک خود نوشت: «موعد جنگ بزرگ نزدیک می‌شود.»

او افزود: این حق مردم یمن است که به دشمن در خاک و مقر خود حمله‌ور شوند و خسارت‌های مادی خود را جبران کنند.

«محمد البخیتی» سپس از قبائل یمنی خواست تا در صورت آغاز حمله، میان اموال عمومی و خصوصی تفاوت قائل شوند و می‌بایست میان آن‌ها و «آزادگان» عربستان هماهنگی برقرار شود.

او تأکید کرد: «چرا که ما نیروهای آزادیبخش هستیم نه اشغالگر.»

به نوشته پایگاه خبری روزنامه القدس العربی این سخنان البخیتی نشان از تغییر موازنه جنگ به نفع حوثی‌ها و تغییر موضع دفاعی آن‌ها به موضع حمله است و پس از گذشت چهار سال اکنون عربستان سعودی در موضع دفاع از خود قرار گرفته است.

یک منبع نظامی یمنی نیز که خواستار عدم افشای نامش شد، به القدس العربی گفت که دلیل افزایش قدرت نظامی حوثی‌ها در این مرحله تحقیر عربستان سعودی در بحران یمن و طولانی شدن مدت جنگ است. در همین حال امارات نیز به جای تلاش برای بازگزداندن «منصور هادی» به یمن در پی منافع خویش و تسلط بر مناطق حیاتی در یمن است.

او همچنین گفت که حوثی‌ها از طولانی شدن زمان جنگ و محاصره استفاده کرده و قدرت نظامی خود را توسعه داده‌اند و این در حالی است که عربستان سعودی تمامی آن‌چه در اختیار داشته است را امتحان کرده اما تا کنون موفق نبوده و برعکس «درب‌های جهنم» را به روی خود باز کرده است.

در همین حال «عبدالله جفری» سخنگوی نیروی هوایی یمن به پایگاه مرآة الجزیره گفت که موشک‌ها و پهپادهای یمنی توانسته‌اند معادله جنگ علیه یمن را تغییر دهند و ائتلاف سعودی-اماراتی بزودی مجبور به توقف جنگ خواهد شد.

او گفت، تا زمانی که کشورهای ائتلاف [سعودی] به محاصره و تجاوز به یمن ادامه دهند، موشک‌ها و هواپیماهای یمنی به ریاض و دورتر از ریاض (در اشاره به سرزمین اشغالی فلسطین) خواهد رسید.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند